Kjøp Roeckl Madison Winter Elastic Digital Serino PU with Fleece, barnemodell | horze.no

Roeckl Madison Winter Elastic Digital Serino PU with Fleece, barnemodell

kr 239,20
kr 299,00
Pris inkl. MVA
15% EKSTRA rabatt på din ordre
Kopier kode: HORZE15
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 26.07.2021.
Valnøtt Roeckl Madison Winter Elastic Digital Serino PU with Fleece, barnemodell roeckl
Natteblå Roeckl Madison Winter Elastic Digital Serino PU with Fleece, barnemodell roeckl
Størrelsestabell
  • Leveringsklar. Varen er på lager for deg
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!

Beskrivelse

Barnehender er spesielt følsomme overfor kulde. For å gjøre ridning moro for dem selv om det er kaldt, har hanskeskredderen Roeckl fylt denne modellen med mykt, varmende Micro Bemberg fôr som holder hendene komfortabelt varme selv på kalde dager. Høykvalitets materialer, utmerket kvalitet og Roeckls eksklusive COMFORT CUT sikre både en komfortabel passform og overlegen slitestyrke. Oversiden er laget av elastisk spandex materiale. Håndflaten er utstyrt med mønstret PU syntetisk lær som både er slitesterkt og elastisk. Dette gir rytteren et utmerket tøylegrep og god taktilitet. Den nye festelåsen er et skikkelig blikkfang. Materialet som brukes på håndflaten er trukket helt opp til over håndleddet og festes med en borrelås. Spesielt flotte: med en metallapplikasjon av den karakteristiske Roeckl logoen


Teknisk beskrivelse:


Oversiden:92% polyamid, 6% elastan, 2% polyester med polyuretan overflate. Håndflate: 100% polyester med polyuretan overflate. Fôring:100% polyester. Maskinvaskes ved 30 ° Celsius (86 ° Fahrenheit).


Produkt-ID: 31656

Les Omtaler:

Roeckl Madison Winter Elastic Digital Serino PU with Fleece, barnemodell