Rideklær til barn Mink Horse

Rideklær til barn Mink Horse

2 artikler
Mink Horse Pull-up Leaves ridebukse m/power grip, junior
RRP -30%

Mink Horse

Pull-up Leaves ridebukse m/power grip, junior

1.043,00 kr
RRP: 1.490,00 kr
Leveringsklar
Mink Horse ridetights Show-Off, klassisk liv, barn
RRP -30%

Mink Horse

ridetights Show-Off, klassisk liv, barn

903,00 kr
RRP: 1.290,00 kr
Leveringsklar

Kjøp Rideklær til barn på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Riktige rideklær for barn

Det er særlig viktig at barn har rideutstyr som passer deres behov. Dette sikrer at barnet får en god opplevelse, samt holder seg trygg når det holder på med hest.

Våre rideklær til barn er laget av det samme materialet av høy kvalitet, på lik linje som utstyret til de voksne. Til de yngre rytterne har vi valgt å fokusere på god komfort, oppdatert design og praktiske løsninger. Det er derfor våre rideklær til de minste ikke bare ser bra ut, men har god passform og holder lenge.

Rideklær til alle behov

Velg en ridehjelm som holder barnet ditt trygt på hesteryggen, og når han eller hun hjelper til i stallen er det kanskje passende med en stilig caps. Hos oss får du ridebukser og ridetights i mange ulike farger, som du kan bruke sammen med ridestøvler eller ridesko. Ridejakker og ridevester hjelper med å holde varmen, kanskje sammen med et par ridehansker i liten størrelse. Hos oss vil du finne perfekte rideklær til ditt barn.

Vi tilbyr merker av høy kvalitet som passer et hvert budsjett, slik som Muckboots, Komperdell, Samshield, Mountain Horse og mange flere. Det er produkter som passer behovene og smaken til de fleste unge ryttere, uavhengig om barnet ditt er en hobbyrytter, eller profesjonell atlet. 

Vår første prioritet er at barnet ditt føler seg komfortabel i vårt rideutstyr. Ta en titt på vårt brede utvalg nå.

Når det kommer til rideklær for barn er det viktigst å passe på at de passer bra, og at barnet føler seg komfortabel i dem. Det er også viktig at den nødvendige sikkerhetsstandarden er oppfylt.

Når barnet først fatter interessen for hest og vil prøve det ut er det ikke nødvendig å kjøpe en komplett garderobe med en gang. Det viktigste du starter med er en hjelm, ettersom den beskytter hodet til barnet. Denne bør under ingen omstendigheter droppes. I tillegg kan ridehansker med gummiknotter være behagelig slik at barnet får et fast tøylegrep.

Til å begynne med vil vanlige gummistøvler med en liten hæl være godt nok å ri i. Hælen er viktig for å unngå at foten ikke sklir gjennom stigbøylen. Dersom barnet ønsker å fortsette med ridning kan det være verdt å investere i et par ridestøvler eller ridesko. Ridebukser er også fornuftig, da disse vil være med på å gi barnet et mer stabilt sete, og gjør at man unngår gnag.