« Tilbake / Merker / Roeckl

Roeckl Roeckl Walk ridehansker

399,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 20 % på bestillingen din
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 800kr og få 15% rabatt.Kjøp for 1200kr og få 20% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 25.06.2023.
Farge: Black
Black Roeckl Walk ridehansker
Størrelsestabell
Størrelse cm
6 16.5 cm
6.5 17.6 cm
7 18.9 cm
7.5 20.3 cm
8 21.6 cm
8.5 23 cm
9 24.3 cm
9.5 25.7 cm
10 27 cm
10.5 28.4 cm
11 29.7 cm
11.5 31.1 cm
12 32.4 cm
Tilbake
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

WALK vinter-ridehansker fra ROECKL SPORTS er et mesterverk når det kommer til robusthet og allsidighet, samtidig som det imponerer med sporty, elegant design som passer til et hvert rideantrekk. Takket være det robuste materialet som glatt følger en hver bevegelse på og rundt hesten, gjør denne hansken perfekt til arbeid i stallen, samtidig som den fungerer til longering, leie hester, lastetrening eller bakkearbeid - og selvsagt til hyggelige ritt gjennom vinterlandskapet. Elastisk Dize Flex-polyester på håndbaken, kombinert med det gjennomarbeidede RAIL FINGER CUT - anatomisk utformet med formbøyde fingre hvor stoffet er dratt over fingertuppene for å gi deg enda bedre beskyttelse mot gnag og slitasje - det sikrer en svært god passform. Den velprøvde syntetiske ruskinnet DURADERO brukes i håndflaten. Den er spesielt robust, men samtidig behagelig elastisk, og dermed gir de optimal støtte når du håndterer rep, tau og longe. De holder seg også behagelig myke selv i kaldt vær, og gir derfor nødvendig sensitivitet på tøylene. For et pålitelig, grip med antiskli er håndflaten generøst utstyrt med SILICON-GRIP. En porsjon ekstra varme kommer fra det grove fôret og neoprenhåndleddet med borrelåsfeste som fester hansken sikkert på hånden. Praktisk og smart: Takket være TOUCHSCREEN COMPATIBLE-funksjonen kan du fortsatt ha på deg WALK selv når du skriver på telefonen.

Teknisk beskrivelse:

Håndbak: Dize Flex polyester. Håndflaten: DURADERO. Kommer med: neoprenhåndledd med borrelåsfeste, rail finger-cut, touchscreen compatible, silikongrip, fôret.

Vaskeanvisning:

Vaskes på 30°C.

Produkt-ID: 335328

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: