Kjøp Cavalor Coolsens, 2L | horze.no
Beste Pris

Coolsens, 2L

kr 745,00
Pris inkl. MVA
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Cavalor Coolsens, 2L
Cavalor Coolsens, 2L
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cavalor Coolsens, 2L
Beskrivelse

Beskrivelse

Den ideelle forfriskning for kroppen og revitalisering av musklene etter anstrengelser.
FAQ:
Bør jeg bruke Cavalor Cooling Wash i varmt eller kaldt vann? Cavalor Cooling Wash bør blandes i kaldt vann for å kjøle ned og friske opp hesten din. Er Cavalor Cooling Wash et desinfeksjonsmiddel? Nei. Selv om Cooling Wash har noen av egenskapene til desinfeksjonsmidler, er de to klart forskjellige produkter, designet til ulike formål. Kan Cavalor Cooling Wash erstatte vanlig sjampo? Ja. Selv om Cavalor Cooling Wash ikke vil skumme like mye som sjampo, vil den vaske pelsen og huden. Den hjelper også til å avkjøle hestens kropp og få den til å slappe av. Hva er den viktigste effekten til Cavalor Cooling Wash? Cavalor Cooling Wash har en avkjølende virkning på hestens ben og kropp etter arbeid. Den stimulerer også tørkeprosessen og får den til å gå fortere.


Bruksanvisning:


Anvendelse: Cavalor Cooling Wash inneholder en blanding av eteriske oljer til å vaske, forfriske og stramme opp hestens kropp og muskler etter anstrengelser. Den fungerer også som desinfeksjonsmiddel for mindre skader.
Dosering, anvendelse og sikkerhet:
Bruk korken til dosering. Bland 1 mål (20 ml) i et spann med minst 4 liter kaldt vann. Vask hestens kropp med blandingen, spesielt på ryggen og bena. Den kan spyles av etter noen minutter, men dette er ikke nødvendig. Bruk maks. 15 ml Cooling Wash pr. 4 liter. Kun til utvendig bruk. Unngå kontakt med øynene. Oppbevares utilgjengelig for barn. ForpakningStor flaske 3 l.


Produkt-ID: 320908

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre