Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Veredus Blue stevnesjampo, 500 ml

Produkt-ID: 25614

kr 225,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Veredus Blue stevnesjampo, 500 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Ekstra kraftig sjampo til skimle og grå hester.


Sjampo som er spesielt utviklet til rengjøring av lys pels. Den fjerner støv, smuss og flekker, og gjenoppretter den naturlige fargen i pelsen.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Det fungerer virkelig!
0 Likes

Sjampoen er virkelig topp ... Jeg anbefaler halen med normal sjampo vorzuwaschen, da er den største skitten allerede ute ... Da med blått show - du trenger ikke å ta mye, det skummer fint! Bissl la fungere (ikke få panikk, bare når håret er veldig tørt, effekten er synlig) ...

Super sjampo
0 Likes

Fin sjampo du får dem skikkelig hvite med den har prøvd annerledes men de forble alltid gule og tar også lang tid men lite behov

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.