FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Roeckl MANCHESTER hansker

Produkt-ID: 316751

kr 507,50
kr 725,00
(Pris inkl. MVA)
Roeckl MANCHESTER hansker
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Roeckl MANCHESTER hansker
kr 507,50
kr 725,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl MANCHESTER hansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Skinn på sitt beste: MANCHESTER fra Roeckl Sports er en elegant ridehanske i skinn for dem som liker det unike naturproduktet. Den myke hansken i fullkornsskinn er laget av fint trommefarget nappa geiteskinn, som er svært slitesterkt, robust og holdbart samtidig som det gir en enestående følsomhet og grep på tøylene. Skinnet puster også svært godt, og justerer temperaturen: Perforering i tommelen og på overhånden gir i tillegg en god følelse og luftig komfort. MANCHESTER har også en perfekt passform. Det er du drar nytte av vår mange års erfaring i kunsten å lage hansker. Den eksklusive COMFORT-CUT gir en slank og behagelig passform, slik at man ikke trenger ekstra beskjæring på pekefingeren. Et stilig, preget feste over hånden og logo gir en klassisk og tidløs stil av høy kvalitet.


Teknisk beskrivelse:


Overhånd: Geiteskinn.
Håndflate: Fint nappaskinn av geit.
Egenskaper: COMFORT CUT, håndledd med CARELESS CLOSURE.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.