Kjøp Roeckl Montreal hansker | horze.no

Montreal hansker

kr 440,10
kr 489,00
Pris inkl. MVA
Slutter om 4 Dager
Sort/Grå Roeckl Montreal hansker roeckl
Svart/Mørkebrun Roeckl Montreal hansker roeckl
Roeckl Montreal hansker
Roeckl Montreal hansker
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Montreal hansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Hansker som beskytter hendene når du rir. Men hva gjør du på varme sommerdager når du vil kle deg med så lite som mulig? MONTREAL er det du har ventet på: Takket være innovative materialkombinasjoner garanterer disse hanskene ryttere godt grep på tøylene, selv i svært varmt vær. På overhånden er Revolutional® coldblack® lycra kombinert med mikronetting som gir svært god varmestyring. Revolutional® coldblack® lycra puster svært godt, og reflekterer solstråler og varme. Dette gjør at man får mindre varmeabsorpsjon sammenlignet med andre svarte lycraprodukter. Derfor er ikke disse hanskene varmere enn naturlig hvite hansker. I tillegg har materialet en solfaktor på 30+. MONTREALs håndflate er også tilpasset sommertemperaturer. Videre har Roeckls eksklusive MICRO-AIR mer å tilby enn høy følsomhet og godt grep på tøylene: Takket være mikroperforeringen har denne hansken svært god pusteevne. Den eksklusive COMFORT-CUT gir en slank og behagelig passform, slik at man ikke trenger ekstra beskjæring på pekefingeren. Det store festet går rundt overhånden, og sitter tett rundt håndleddet - perfekt passform og høy komfort. Listen over gjennomtenkte detaljer i høy kvalitet toppes av av hansken kan brukes på berøringsskjermer.


Teknisk beskrivelse:


Overhånd: Revolutional® coldblack® lycra, mikronetting.
Håndflate: MICRO-AIR.
Egenskaper: COMFORT CUT, lukking på håndleddet med CARELESS CLOSURE, TOUCHSCREEN kompitabel, reflekskant.


Produkt-ID: 316301

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Kjøp dem sammen
kr 440,10
kr 489,00

Totalpris:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre