« Tilbake / Rytter / Ridehansker / Sommerhansker

Roeckl Montreal hansker

599,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ 19 % ekstra rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUN-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1200 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 22.07.2024.
Farge: Black/Dark Brown
Black/Gray Roeckl Montreal hansker
Black/Dark Brown Roeckl Montreal hansker
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Hansker som beskytter hendene når du rir. Men hva gjør du på varme sommerdager når du vil kle deg med så lite som mulig? MONTREAL er det du har ventet på: Takket være innovative materialkombinasjoner garanterer disse hanskene ryttere godt grep på tøylene, selv i svært varmt vær. På overhånden er Revolutional® coldblack® lycra kombinert med mikronetting som gir svært god varmestyring. Revolutional® coldblack® lycra puster svært godt, og reflekterer solstråler og varme. Dette gjør at man får mindre varmeabsorpsjon sammenlignet med andre svarte lycraprodukter. Derfor er ikke disse hanskene varmere enn naturlig hvite hansker. I tillegg har materialet en solfaktor på 30+. MONTREALs håndflate er også tilpasset sommertemperaturer. Videre har Roeckls eksklusive MICRO-AIR mer å tilby enn høy følsomhet og godt grep på tøylene: Takket være mikroperforeringen har denne hansken svært god pusteevne. Den eksklusive COMFORT-CUT gir en slank og behagelig passform, slik at man ikke trenger ekstra beskjæring på pekefingeren. Det store festet går rundt overhånden, og sitter tett rundt håndleddet - perfekt passform og høy komfort. Listen over gjennomtenkte detaljer i høy kvalitet toppes av av hansken kan brukes på berøringsskjermer.

Teknisk beskrivelse:

Overhånd: Revolutional® coldblack® lycra, mikronetting. Håndflate: MICRO-AIR. Egenskaper: COMFORT CUT, lukking på håndleddet med CARELESS CLOSURE, TOUCHSCREEN kompitabel, reflekskant.

Produkt-ID: 316301

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: