Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horze bandasjekurv

Produkt-ID: 50052

kr 229,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze bandasjekurv
Beskrivelse

Beskrivelse

Oppbevar bandasjene på ett sted


Horze bandasjekurv er en fin måte å oppbevare bandasjene på. Her vil de holdes rene og er lett tilgjengelige. Kurven har flere lommer for enklere lagring av flere bandasjer.


Features


  • Kurv i solid metall
  • Kommer med ferdige hull for enkelt å kunne henges opp
  • Vakre farger som kan kombineres med andre stativer
  • Oppbevar bandasjene ett sted med lett tilgjengelighet
  • Kan brukes i både i stallen og hjemme

Details


  • Solid plastbelagt kurv Ferdige hull for enkel montering på veggen Mål:: 64 x 44 x 38,5 cm
Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

3 Likes

Det er ikke så lenge siden jeg kjøpte en hestekurv. Shopping var et totalt impulskjøp, men jeg har ikke angret. Ikke lenger roterer halvliterne i hjørnene i stallen, men de kommer pent og pent i kurven. Og fremfor alt fungerer fargen for noe annet enn rosa! :) Den eneste ulempen er den ganske dyre prisen ...

1 Likes

Holder allerede pintelen i en trygg og ryddig orden. Det var litt som et impulskjøp, men det viste seg å være praktisk og nødvendig. Noen av endene av metallet var skarpe, noe som imidlertid ville gjort slipingen rund.

Skikkelig bra!
0 Likes

Den var veldig stor og romslig. Både benbeskyttere og leggdeksler kan passe. Anbefaler dette produktet på det sterkeste!

lagringskurv ben stropper
0 Likes

Kjemp godt. Fikk gode ord på leggomslagene. Anbefales i hver bås.

Plutselig ryddig
0 Likes

Dritt lei av å ikke vite hvor du skal legge bandasjene og putene? at det bare blir liggende i ei røys? det var i alle fall jeg. kjøpte to av disse her, og det ble mye ryddigere med en gang! de tar liten plass og du får faktisk ryddet vekk 4 bandasjer og 4 puter (mine bandasjer er ca 4m stk) disse kurvene er også smale så selv om de henger på stallgangen blir ikke selve gangen merkbart smalere. ser ikke bort fra at jeg kjøper flere av disse :)

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.