FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Compositi fleksible stigbøyler

Produkt-ID: 16065

kr 339,00
(Pris inkl. MVA)
Compositi fleksible stigbøyler
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Compositi fleksible stigbøyler
kr 339,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Compositi fleksible stigbøyler
kr 339,00
Horze stigbøylereimer
kr 289,00
Compositi fleksible stigbøyler
Beskrivelse

Beskrivelse

Lette, brede stigbøyler som er komfortable for knærne.


Nyt lange dager i salen med disse ekstra brede stigbøylene laget av holdbar, lett plast med fleksibel, støtabsorberende fotplate. Disse stigbøyelene gir god komfort og holder smerter i knærne borte.


Egenskaper:


 • Slitesterk lett plast
 • Glassfiber-forsterket
 • For nybegynnere og erfarne ryttere
 • Gir bedre kontroll over hesten
 • Fotplate med struktur
 • Sikker for rytteren
 • Fleksibel støtabsorberende fotplate
 • Reduserer trøtthet i foten
 • Brede, sklisikker såle

Teknisk beskrivelse:


Par.


Vaskeanvisning:


Rengjør med fuktig svamp, tørk av.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Speilrefleksbraketter
0 Likes

De er veldig fornøyde med disse innsatsene, de er perfekte! Å ha ankelproblemer er en virkelig lettelse til en fornuftig pris!

Størrelse: Normal
Stirrup Reflex Compositi
4 Likes

Disse målepunktene er virkelig STORE! Jeg anbefaler! Veldig bra fotvedlikehold! Med bred såle. I tillegg er prisen veldig attraktiv! Ventet ikke, kjørte!

Solid og komfortabel!
2 Likes

Disse stigbøylene er veldig komfortable, spesielt for de som lider litt i anklene. Dempingseffekten er effektiv. I tillegg er de sterke til tross for sjokk og kraftig bruk, de skader ikke verken grenene eller gulvet som forblir gripende. Det kan bare være bedre å tilby flere gulvfarger ^^ men det er det.

Størrelse: Normal
Elsker disse stigbøylene
0 Likes

Jeg kjøpte faktisk et par dyrere "name brand" stigbøyler, syklet inn dem en gang, og tok dem straks av for å sette disse igjen på !! Det virker som om jeg ikke orker å sykle på noe annet .. De er komfortable, holdbare og flotte ut. Egenskapene jeg liker på disse stigbøylene er det faktum at jeg bare kan skylle dem av og de ser helt nye ut igjen og det faktum at de er brede slitebaner uten gummien på sidene, men likevel "beveger seg" nedover for de veldig stive bena mine og ankler slik at jeg lettere kan få hælene ned.

Størrelse: Normal
Refleks stigbøyler
0 Likes

Disse stigbøylene er fantastisk lette og utgjør en enorm forskjell når du setter salen på og tar den av hesten. Også trenger jeg ikke å bekymre meg for å bli slått ut hvis en flyr over salen mens du tar opp. Jeg er imidlertid ikke sikker på å lette trykket fra knærne. Jeg gikk på en ganske lang tur i går, og knærne mine fortsatt fra å være i stigbøylene. Jeg liker den lette vekten veldig, og de er rene og mye lettere å håndtere. Takk!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.