Kjøp Jin Stirrup Evol stigbøyler, par | horze.no

Evol stigbøyler, par

kr 1.299,00
Pris inkl. MVA
Spar 20% på et valgfritt produkt
Kopier kode: SAVE20
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Denne kupongen kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponger. Dette tilbudet kan kun brukes på et produkt. Gjelder det dyreste produktet som du kjøper. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 17.05.2021.
Gul Jin Stirrup Evol stigbøyler, par jinstirrup
Rød Jin Stirrup Evol stigbøyler, par jinstirrup
Oransje Jin Stirrup Evol stigbøyler, par jinstirrup
Grøn Jin Stirrup Evol stigbøyler, par jinstirrup
Svart Jin Stirrup Evol stigbøyler, par jinstirrup
Blå Jin Stirrup Evol stigbøyler, par jinstirrup
Jin Stirrup Evol stigbøyler, par
Jin Stirrup Evol stigbøyler, par
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Jin Stirrup Evol stigbøyler, par
Beskrivelse

Beskrivelse

Evol stigbøyler er et resultat av en grundig studie med de mest avanserte CAD-systemer, for å skape et høykvalitetsprodukt med polyamidplast som kan sluttes til produksjonen av det berømte "Jin Stirrup" systemet.Slanke og lette med et godt grep som sin styrke. Et produkt som enda engang lever opp til rytterens behov.Produsert i Italia av sertifiserte råmaterialer og er totalt resirkulerbar, for forbrukere som er mer bevisst på kvalitet og miljø.Produktet selges i par.


Produkt-ID: 16041

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
4 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Kjøp dem sammen
kr 299,00 kr 359,00

Totalpris:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre