Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Jin Stirrup Evol stigbøyler, par

Produkt-ID: 16041

kr 1.090,00
(Pris inkl. MVA)
Jin Stirrup Evol stigbøyler, par
Velg størrelse Størrelsestabell
Jin Stirrup Evol stigbøyler, par
kr 1.090,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Jin Stirrup Evol stigbøyler, par
kr 1.090,00
Horze stigbøylereimer
kr 289,00
Jin Stirrup Evol stigbøyler, par
Beskrivelse

Beskrivelse

Evol stigbøyler er et resultat av en grundig studie med de mest avanserte CAD-systemer, for å skape et høykvalitetsprodukt med polyamidplast som kan sluttes til produksjonen av det berømte "Jin Stirrup" systemet.Slanke og lette med et godt grep som sin styrke. Et produkt som enda engang lever opp til rytterens behov.Produsert i Italia av sertifiserte råmaterialer og er totalt resirkulerbar, for forbrukere som er mer bevisst på kvalitet og miljø.Produktet selges i par.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott grep, farge annerledes enn på skjermen
0 Likes

Disse stigbøylene gir et fint grep takket være det brede fotbedet. Brakettene er lette i vekt. Flott for å hoppe. Dessverre er fargen annerledes enn på skjermen (pleier å være mer lilla). På grunn av fargen gir jeg færre stjerner.

Størrelse: Normal
Flott grep, farge annerledes enn på skjermen
0 Likes

Stigbøylene er veldig lette og hyggelige å bruke. Fotseng er bred, noe som gir deg mer grep, og det er flott for hopping. Dessverre er fargen annerledes enn på skjermen (pleier å være mer lilla)

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.