Kjøp Keratex Frog Power Cleaner, 50 ml | horze.no

Frog Power Cleaner, 50 ml

kr 219,00
Pris inkl. MVA
Keratex Frog Power Cleaner, 50 ml
Keratex Frog Power Cleaner, 50 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Keratex Frog Power Cleaner, 50 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Keratex Frog Power Cleanser er super for stråler som trenger ekstra oppmerksomhet under regntunge perioder, myrete uteområder eller som må stå på boks i lengre perioder. Dette kraftfulle lille produktet inneholder en real effekt. Det fungerer på å motvirke alle stråleproblemer, med sin beroligende, rensende og styrkende virkning. Det hindrer strålen fra å bli overmettet, noe som er nøkkelen i å hjelpe hesten med å forhindre potensielle stråle-relaterte problemer.
Det beste med å bruke dette gode produktet er at det kommer i en hendig liten flaske, men bli ikke lurt, da lite varer lenge når det er snakk om Keratex Frog Power Cleanser!


Teknisk beskrivelse:


Tilgjengelig i 50 ml. trykkflaske.


Produkt-ID: 316262

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre