Kjøp Keratex Hoof Wash & Soak, 1 liter | horze.no

Hoof Wash & Soak, 1 liter

kr 259,00
Pris inkl. MVA
Spar 10% med koden: MIDWEEK
Kopier kode: MIDWEEK
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.04.2021.
Keratex Hoof Wash & Soak, 1 liter
Keratex Hoof Wash & Soak, 1 liter
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Keratex Hoof Wash & Soak, 1 liter
Beskrivelse

Beskrivelse

Keratex Hoof Wash & Soak er et unikt og utrolig økonomisk vask og bløtleggingsmiddel for høvene og nedre del av beina. Det har blitt produsert for hester som har nytte av en kjølende og rensende 10 minutters bløtlegging eller skrubbing.
Dette er virkelig effektig for: å berolige ben i gjørmete forhold med en kjølende bløtlegging eller vask; å bruke mellom grøtomslag for å holde høver, ben, bandasjer og annet utstyr rent; å vedlikeholde høver og stråler.
En litersflaske vil blandes ut i rent vann og gi deg 125 liter. Dette gir deg mange vask og bløtlegginger for pengene. Tilfør en kork med Hoof Wash & Soak i en halv bøtte med rent vann og du vil merke at dette produktet virkelig gjør en innsats for deg.
Keratex Hoof Wash & Soak er et godt innhold i et hvert pussesett for å bidra til å holde høvene og bena så rene som mulig.


Teknisk beskrivelse:


Tilgjengelig i 1 litersflaske.


Produkt-ID: 316271

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre