FIRE SALE! Opp til 80% på alle produkter fra Horze & B Vertigo! *
Spar nå

Jacson pussegardin, en størrelse

Produkt-ID: 307853

kr 229,00
(Pris inkl. MVA)
Jacson pussegardin, en størrelse
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Jacson pussegardin, en størrelse
kr 229,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Jacson pussegardin, en størrelse
Beskrivelse

Beskrivelse

Praktisk pussegardin for børster og annet tilbehør. Avdelinger i ulike størrelser slik at du får plass til de fleste ting som børster, sjampo osv. Laget i 100% nylon.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

jacson
0 Likes

Den oransjesvarte er ikke som på bildet, gul-oransje! Uten mer rødoransje. Som fargen er det på veisperringene. Jeg var litt misfornøyd. Da var det en fin farge på bildet.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.