Kjøp Sprenger Dynamic RS todelt trinsebitt med løse ringer, Aurigan16 mm | horze.no

Dynamic RS todelt trinsebitt med løse ringer, Aurigan16 mm

kr 1.124,10
kr 1.249,00
Pris inkl. MVA
Slutter om 1 Dag
Spar 10% med koden: HZWEEKEND
Kopier kode: HZWEEKEND
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 12.04.2021.
Sprenger Dynamic RS todelt trinsebitt med løse ringer, Aurigan16 mm
Sprenger Dynamic RS todelt trinsebitt med løse ringer, Aurigan16 mm
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 6 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger Dynamic RS todelt trinsebitt med løse ringer, Aurigan16 mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette er den todelte versjonen av de populære tredelte Dynamic RS-bittene. Det ergonomisk formede munnstykket gir en rask og balansert virkning på tungen. Dynamic RS-munnstykker gir mer jevnt trykk på hele tungen sammenlignet med konvensjonelle todelte bitt. Dynamic RS-bitt gir bedre kontakt mellom hest og rytter. Utmerket for hester som er overaktive i munnen og som leker for mye med den midtre delen, og dermed ikke reagerer på signaler i tredelte bitt.


Teknisk beskrivelse:


Tykkelse (mm): 16, ringstørrelse (mm): 55 for størrelse 115, ringstørrelse (mm): 70 for størrelse 125, 135 og 145, Aurigan, med ringer/stenger i rustfritt stål.


Produkt-ID: 13336

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre