Kjøp Sprenger Turnado 2-Type Trinsebitt, 16mm | horze.no

Sprenger Turnado 2-Type Trinsebitt, 16mm

kr 1.490,00
Pris inkl. MVA
Sprenger Turnado 2-Type Trinsebitt, 16mm
Sprenger Turnado 2-Type Trinsebitt, 16mm
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 7 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger Turnado 2-Type Trinsebitt, 16mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette bittet kombinerer fordelene med et trinsebitt og det laterale trykket fra et muffebitt. På grunn av muffebittformen er det skånsomt mot munnvikene, og det anatomisk formede munnstykket sitter perfekt i munnen. Dette igjen sikrer et lett trykk og mer presise instruksjoner fra tøylene. I tillegg har 2-type TURNADO bittet lettheten til et trinsebitt.TURNADO bittene representerer en ny generasjon av trinsebitt som har munnstykket vinklet frem med 45°.Denne spesielle rotasjonen er tydelig markert med en lett, ru overflate på munnstykkets midterste del. I motsetning til tradisjonelle todelte trinsebitt blir signaler fra tøylene overført presist til hestens munn på en myk måte, idet trykket fordeles jevnt over tungen.TURNADO bitt muliggjør for perfekt kommunikasjon med hesten siden de øyeblikkelig gir korrekt tyggeaktivitet. Bittet kan hjelpe med å unngå tungefeil.Perfekt kommunikasjon mellom hest og rytter hjelper til å forebygge tungefeil. Fremstilt av SENSOGAN. Stort utvalg av produkter.


Egenskaper:


  • Ppatentert, innovativt design med 45 ° vinkel
  • Liigger perfekt i hestens munn
  • Perfekt kommunikasjon mellom rytter og hest

Teknisk beskrivelse:


Materiale: Sensogan med stenger av rustfritt stål.Tykkelse: 16 mm.Diameter på ring: 70 mm.Munndel: Todelt.


Produkt-ID: 13373

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Kjøp dem sammen
kr 27,30 kr 39,00

Totalpris:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre