« Tilbake / / /

Trust Equestrian Trust Equestrian Sweet Iron tredelt fullsjekk

Fra 1.099,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 16 % på bestillingen din
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 500kr og få 12% rabatt.Kjøp for 800kr og få 16% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 26.03.2023.
Størrelsestabell
Størrelse A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Tilbake

Når man måler bittstørrelsen skal man alltid måle lengden fra innsiden av den ene bittringen (eller kinnstykke), til innsiden av ringen på motsatt side. Sørg for at bittet er rett. Bittets tykkelse måles alltid rett innenfor bittringen. Når bittet plasseres i hestens munn skal det være maks. 5 mm luft på hver side av bittet.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Dette fullsjekkbittet har rette kinnstykker, med en solid ring for feste av tøylene. På grunn av bittets form får du mer press på hestens kinn. Vær forsiktig med kjever som er smalere nederst, da leddene kan presse på ladene, noe som kan gi sår. Sammenlignet med et todelt bitt vil dette bittet gi mer press på tungen. Dette gjør hesten lettere å svinge, og bittet vil være vanskelig å dra gjennom hestens munn. I tillegg gjør dette at bittet ligger stabilt i munnen. Fullsjekken er et ideelt bitt for unge og svært heite hester som ikke nødvendigvis forstår styring. De rette delene på kinnstykket er bøyd lett utover slik at de ikke kommer i kontakt med siden av hestens hode. Det er viktig at du legger bittet i hestens munn med de rette delene vendt utover, slik at de ikke skaper sår. Et tredelt munnstykke er sett på som et normalt munnstykke. Dette munnstykket har to ledd og formes dermed mer i hestens munn, og blir liggende noe løsere. Dette bittet vil gi press på tungen, ladene og i munnens hjørner. Sweet Iron bitt er laget av stål, og har en gjenkjennbar blå farge. Sweet Iron vil ruste når det kommer i kontakt med (luft) fuktighet, og den rustne overflaten smaker søtt og gir en naturlig stimulering til spyttproduksjonen. Dette gjør at hesten får økt spyttproduksjon, noe som igjen vil oppfordre til bedre aksept av bittet.

Produkt-ID: 329892

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: