Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Pharma glyserolsåpe, spray, 500 ml

Produkt-ID: 25842

kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Pharma glyserolsåpe, spray, 500 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

En spraysåpe som gjør det enkelt å rengjøre utstyr av lær.


Fjerner svette, skitt og fett fra lærets overflate. Fukter og smører læret slik at det gjenoppretter sin naturlige smidighet og glans. Inneholder fuktighetsgivende glyserol.


Egenskaper:


  • Fuktighetsgivende
  • Mykgjørende
  • Fjerner fett

Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Aqua, Capryl glucoside, Glycerol, Cocos nucifera (coconut) oil, C14-22 alcohol, C12-20 Glucoside, lanolin, Phenoxyethanol Ethylhexylglycerin, Cera alba (bees wax), Parfum, , /WARNING: Unngå kontakt med øynene. Skal ikke spises. Hansker er anbefalt ved påføring. Oppbevares på et tørt og kjølig sted, uten direkte sollys. Beskytt produktet mot kuldegrader.


Bruksanvisning:


Ristes godt. Egner seg til kunstlær eller BETA-utstyr. Skal ikke brukes på semsket skinn.


Gjennomsnittlig vurdering
3.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

renser godt
0 Likes

enkel håndtering og fungerer, kjøpet var verdt, dessverre er produktbeskrivelsen ikke på tysk, men det vet eigtl alle hvordan man bruker saltsåpe er :)

0 Likes

Smuss blir ikke lett av med denne såpen, gjør hudoverflaten tett og skitt stikker hardere. Virkelig skuffet over dette produktet.

ikke særlig fornøyd..
0 Likes

Den fungerte bra de første 2 gangene, etter det har den ikke fungert så bra.. For det første lekker den, det var dumt siden mye rant ut. Og for det andre måtte jeg skrubbe med en hard svamp for å få vekk skit, selv da gikk ikke alt vekk... Men alle gode ting er 3, det er et fint design.

Den beste spraysåpen
0 Likes

Beste spraysåpe! Rengjør, hold skinnet mykt og gi en fin glans. Fikk det best med å teste da Hippson (tror jeg) testet spraysåpe, velfortjent.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.