Wittenberg hansker

RRP: -25% rabatt
588,75 kr
RRP: 785,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar 15% EKSTRA på din ordre
Kopier kode: SUMMER-SALE
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 04.07.2022. Ikke gyldig for merkene Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta.
Farge: Mørkebrun
Mørkebrun Roeckl Wittenberg hansker
Størrelsestabell
Leveranse
Leveringsklar. Varen er på lager for deg
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Nydelig enkel og ganske enkelt nydelig: Den stilfulle og elegante WITTENBERG-hansken er et høydepunkt med sin spenne formet som en stigbøyle og røde metallklinke formet som ROECKL-logoen. Ryttere elsker ikke bare denne hansken for dens gode passform og klassiske design med to sømmer på overhånden, men også på grunn av materialvalget til denne modellen. Kunstskinnet med reptilmønster gjør den umulig å skille fra høykvalitets nappaskinn, og det er både puster og er elastisk. Den overbeviser også med sitt perfekte grep på tøylene til enhver tid, og kan vaskes i maskin på 30 grader - en skikkelig fordel i forhold til ekte lær. Videre har hanskespesialistene fra München utstyrt WITTENBERG-hansken med WINDSTOPPER-fôr utviklet av Gore. Resultatet er en hanske som er helt vindtett, med maks pusteegenskaper. Takket være ROECKLs eksklusive COMFORT CUT, trenger man ikke lenger ekstra skjæring på pekefingeren. Den høye produksjonskvaliteten og den store kjærligheten for detaljer gjør denne elegante og funksjonelle vinterhansken til en sann perle.


Teknisk beskrivelse:


Overhånd: Premium, syntetisk kvalitetslær med reptilutseende og følelse.Håndflate: Premium, syntetisk kvalitetslær med reptilutseende og følelse.Egenskaper: COMFORT CUT, WINDSTOPPER-fôr, stigbøyleknapp og borrelås.Størrelser: 6,0 - 10,5.


Produkt-ID: 301612

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: