Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Haukeschmidt Nordic dream hansker

Produkt-ID: 31667

kr 423,20
kr 529,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Haukeschmidt Nordic dream hansker
Beskrivelse

Beskrivelse

“Nordic Dream” hanskene er komfortable og gir et godt grep på vinterturene. Komplette Thinsulate sømmer gir en jevn varmefordeling. De har en perfekt passform og gir et godt grep. Hanskene er laget av et nytt og teknisk PU materiale med et høyt innhold av Lycra. Hanskene er svært holdbare, puster og er veldig sterke. Samtidig er de laget i mykt og smidig stoff som varer. Og enda bedre, hanskene kan vaskes i maskin, så de er et praktisk valg for ryttere. Passer til alle disipliner.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Virkelig fantastiske hansker, men ikke helt varme nok for lave vintertemperaturer.
0 Likes

Disse hanskene er veldig komfortable. Nydelig og mykt og grep godt. Lett og tynt og gir utmerket bevegelsesfrihet. Endelig kan jeg takle og gjøre alt fiddly uten å måtte fjerne hanskene mine. Flott i regnet også. Helt perfekt for ridning og hundevandring og alt utendørs der du trenger å kunne bevege hendene fritt og gripe godt. Det eneste fallet er at de ikke er mennesker nok for lave temperaturer eller under null temperaturer. Jeg har alltid slitt med skikkelig kalde fingre, så problemet kan være hos meg ...

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.