FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-15%

Horze 3-finger votter i lær

Produkt-ID: 31491

kr 305,15
kr 359,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Horze 3-finger votter i lær
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze 3-finger votter i lær
kr 305,15
kr 359,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze 3-finger votter i lær
Beskrivelse

Beskrivelse

Grip om tøylene og hold deg varm med disse unike 3-finger vottene i lær.


Disse flotte, myke lærvottene med tre fingre er designet til vinterbruk, med varmt fôr, forlenget håndledd og borrelås. Du kan holde riktig tøylegrep med det spesielle designet.


Egenskaper:


  • 3-finger design gir kontroll og varme
  • Kvalitetslær
  • Horze-merker bak på hånden

Teknisk beskrivelse:


Lær.


Vaskeanvisning:


Bruk lærrens, tørk av med varmt vann


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Skuffet
0 Likes

Jeg er frysepin på hendene. Kjøpte disse fordi det var lær og flere skrev at de vår varme. Læret er tynt, men funker fint. Det ser bra ut. Stoffet inni er TYNN fleece. Nå brukte jeg de slutten av fjoråret, og starten av denne vinteren. Det er allerede slitt bed og jeg ser allerede etter nye. Kunne gjerne hatt ett par votter som faktisk varte en stund og er GODT fôret. Vil heller betale litt ekstra for varme votter. De forrige vottene (ikke disse) som jeg kjøpte før var varmere men ble slitt ned etter en sesong (samme som disse). Har dere virkelig ingen VARME votter som faktisk VARER mer enn 1 sesong??

Størrelse: Normal
Flott ting!
4 Likes

I fjor vinter var jeg på utkikk etter varme og sterke hansker. Utad imponerte de meg ikke, men konsulenten rådet, og jeg bestemte meg. Og feilet ikke !! Nå råder jeg dem alle. Varm på grunn av filler og kutt, sterk fordi skinn og hold anledningen i dem komfortable. Takk igjen!

Størrelse: Normal
Fine
0 Likes

Kjøpte fordi jeg trengte varme hansker. Hadde produktanmeldelser som sa at disse er så gode å varme. Men jeg satt på ridetur og frøs. Jeg må ha tynne hansker inni. Fleeze stoffet inni hanskene var tynnere enn jeg hadde trodd. Men de er gode å bruke. Fint utseende.

Størrelse: Normal
Nydelige votter
0 Likes

Nydelige votter som er varme uten å være for tykke. Jeg har fortsatt en god følelse med tømmene. Sterkt anbefalt.

Størrelse: Normal
Fin hanske
1 Likes

Bestilte et par i størrelse S (måler 7 cm i henhold til størrelsesguiden), ville løpt på M i stedet for lillefingeren. Veldig fin hanske som jeg ser frem til å teste i vinter. Sterkt som at det er skinn, får du godt tak i hodet.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.