Spar 12% på topp 20 vinterprodukter! *
Spar nå

Horze 3-finger votter i lær

Produkt-ID: 31491

kr 359,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze 3-finger votter i lær
kr 359,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze 3-finger votter i lær
Beskrivelse

Beskrivelse

Grip om tøylene og hold deg varm med disse unike 3-finger vottene i lær.


Disse flotte, myke lærvottene med tre fingre er designet til vinterbruk, med varmt fôr, forlenget håndledd og borrelås. Du kan holde riktig tøylegrep med det spesielle designet.


Egenskaper:


  • 3-finger design gir kontroll og varme
  • Kvalitetslær
  • Horze-merker bak på hånden

Teknisk beskrivelse:


Lær.


Vaskeanvisning:


Bruk lærrens, tørk av med varmt vann


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

4 Likes

Nydelige varme vinter ridehansker. Huden har holdt seg myk og vakker selv om hanskene har blitt våte. Gå selv i iskaldt vær uten ekstra hansker. I tillegg er de helt vindtette. Innsiden har et fint, mykt stoff og en veldig varm pels på håndleddet. Hanskene er ikke veldig tykke, så du kan beholde et delikat styr. Pluss litt lengre stilk - snø kan ikke komme inn med en gang! Imidlertid er ikke de rimeligste vinterhandskene på markedet kompromittert med kvaliteten! Favoritthansker, spesielt lysebrune! ... men den fargen ser ikke ut til å være tilgjengelig lenger.

Flott ting!
3 Likes

I fjor vinter var jeg på utkikk etter varme og sterke hansker. Utad imponerte de meg ikke, men konsulenten rådet, og jeg bestemte meg. Og feilet ikke !! Nå råder jeg dem alle. Varm på grunn av filler og kutt, sterk fordi skinn og hold anledningen i dem komfortable. Takk igjen!

2 Likes

Virkelig varm og fin! God kvalitet og rimelig. Men når skal det lages en tre-finger-hanske som du ikke fryser på lillefingeren?

Nydelige hansker!
1 Likes

Virkelig gode hansker for ridning og teamarbeid. Mye varmere og mer behagelig enn votter. Motstandsdyktig mot tung bruk. Etter å ha dyppet og tørket en stund, "dolkene", men vil bli smidige igjen i bruk. Når jeg er sliten, vil jeg absolutt kjøpe nytt! :)

1 Likes

Utrolig gode og varme! Pluss for at de er fine og se på! Passer best på tur da man ikke får kjempegodt grep i dem.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.