FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze Avery fleecehansker

Produkt-ID: 31696

kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Avery fleecehansker
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Avery fleecehansker
kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Avery fleecehansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Fleecehansker er det perfekte valget når du rir i kaldt vær. Disse pustende, men fortsatt varme hanskene har smartphone-vennlige fingre og tommel for å gjøre det enklere for deg. Godt grep og silikontrykk i håndflaten, samt på lange- og ringefingeren gjør at du enkelt holder tøylene. Du trenger ikke ta av deg hanskene for å bruke telefonen din, med denne innovative, trendy nye stilen.


Egenskaper:


  • Fleecehansker med silikongrep på fingrene
  • Perfekt for kjølige høstritt
  • Fingre (inkludert tommel) som fungerer på touch-screen

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Vaskes på 30° med lignende farger. Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
3.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dårlige grunnleggende hansker
0 Likes

Jeg forventet ikke veldig rare hansker, men disse var også under lave forventninger. Størrelsen var stram selv om jeg tok hanske størrelsen, som vanligvis er passende løs for meg. Formen på tommelen var ganske ulykkelig og jeg måtte endre begge hanskene på tommelen for å passe i hånden. OK, kanskje hansker for tidlig høst, men jeg vil ikke kalle disse vinterhanskene på noen måte. Fingrene frøs raskt til null i været. Hvis noen av disse var gode, så grep. Med influensa gled ikke tømmene i hendene. Ellers ganske elendig og det ville skade mye hvis de hadde betalt mer.

Størrelse: Liten
Praktisk!
0 Likes

Jeg har brukt Horze Avery hansker i nesten 2 måneder. Varm, lengden på mansjettene er utmerket - håndleddene er godt dekket. Når jeg ringer, tar jeg ikke av meg hanskene - skjermen reagerer på fingeravtrykk.

Størrelse: Normal
Irriterende stort
0 Likes

Hanskene er veldig brede og holder dermed ikke hender. Også bred på håndleddet, normalt til fingertuppene. Influensaen er god, og de har gjort det bra med teamarbeid. Imidlertid er hanskematerialet slik at alt mulig fester seg.

Størrelse: Normal
God kvalitet!
1 Likes

Er veldig fornøyd med hanskene! De passer perfekt og ser bra ut. Fine som høst/vår hansker men blir nok for kalt med de som vinterhansker. Veldig tynt fleecefor men alt i alt supre ridehansker

Størrelse: Normal
Favoritten over lang tid!
3 Likes

Har hatt denne type handske i snart 3 år, og jeg elsker de. Har den eldre modellen, og de har vært helt suverene. Nå, i sin 3 vintersesong, har de først begynt å merke lange vintere i nordnorge. Sømmen på tommelen er begynt å løsne, så jeg har et hull der. Samt at "telefon"-fingrene har løsnet i sømmen og har begynt å ramle fra selve handsken. Men, etter så mange års bruk er dette helt greit. Jeg hadde ikke trodd de skulle holde så mange år i utgangspunktet mtp prisen. Det er en veldig billig og god handske med kvalitet langt over prisen. Eneste nedturen er at når handsken er slitt/skitten fungerer ikke "tuch"fingrene optimalt. Men dette er en liten bagatell som man helt klart kommer seg uten. Jeg har brukt mine så og si hver dag fra oktober/november og langt ut i april/mai. Jeg er en som fryser lett på hendene, men disse handskene har vært gull for meg. Med en gang er de kalde, men når man først blir varm på hendene holder de på varmen som bare det. Jeg skal klikke hjem et par nå, for å erstatte de gamle jeg har liggende som snart går i fillebiter. Elsker rett og slett disse handskene!

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.