Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå
-20%

Roeckl Madison Function Winter Elastic Digital Serino PU with Fleece ridehansker

Produkt-ID: 31654

kr 316,00
kr 395,00
(Pris inkl. MVA)
Roeckl Madison Function Winter Elastic Digital Serino PU with Fleece ridehansker
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Madison Function Winter Elastic Digital Serino PU with Fleece ridehansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Ryttere vil se bra ut på hesteryggen - også på vinterstid. Dette er grunnen til at Roeckl har fylt denne modellen med varmende Micro Bemberg fôring, som holder hendene varme selv på kalde dager. Materialer av høy kvalitet, god prosesskvalitet og Roeckls eksklusive COMFORT CUT, gir både en komfortabel passform og overlegen slitestyrke. Oversiden er laget av elastisk spandex materiale. Håndflaten er utstyrt med mønstret PU syntetisk lær som både er slitesterkt og elastisk. Dette gir rytteren et utmerket tøylegrep og god taktilitet. Den nye festelåsen er et skikkelig blikkfang. Materialet som brukes i håndflaten er trukket helt opp til over håndleddet og festes med en borrelås. Spesielt flotte: med en metallapplikasjon av den karakteristiske Roeckl logoen.


Teknisk beskrivelse:


Oversiden: 92% polyamid, 6% elastan, 2% polyester med polyuretan overflate. Håndflate:100% polyester med polyuretan overflate. Fôring:100% polyester. Maskinvaskes ved 30 ° Celsius (86 ° Fahrenheit).


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

favoritt hansker
1 Likes

Disse flotte hanskene er utrolig myke fra innsiden og superkomfortable å ha på seg! Fit er bra, jeg forventet ikke noe annet fra Roeckl-hanskene!

God hanske men ikke veldig holdbar
1 Likes

Hansken har veldig god passform, og man holder seg varm på hendene gjennom hele rideøkten. I tillegg er den jo pen å se på. MEN jeg synes ikke den var særlig holdbar slik de andre Roecl hanskene mine er. Nå bare etter en måneds bruk har mye av "kunstlæret" blitt slitt og revnet flere plasser. I tillegg har en av sømmene på en av fingrene gått opp. Roecl har veldig gode hansker, men jeg blir nok ikke å kjøpe denne modellen igjen.

Kvalitet og stil!
0 Likes

Sitter perfekt som typisk for lappen. Jeg kan ikke si noe om holdbarhet ennå, bare et par ganger før. Men hvis du stoler på de tidligere hanskene av samme merke, vil du tåle godt.

0 Likes

Hanskene er valuta for pengene, super varme, men du bør sannsynligvis ta en størrelse større hvis du ikke liker å ha dem så stramme. Helt fornøyd :)

Smart, men ikke holdbar
0 Likes

Disse hanskene ser veldig smarte ut og har et elegant design. De har kjærlighet, velcro og en god mansjett. Etter en uke med daglig slitasje begynte grippen imidlertid å bære opff. Ikke bra for et dyrt produkt. :(

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.