Roeckl Madison Function Winter Elastic Digital Serino PU with Fleece ridehansker

kr 316,00
kr 395,00
Pris inkl. MVA
Spar 13% EKSTRA rabatt på merke Horze
Kopier kode: HORZE13
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 16.09.2021.
Valnøtt Roeckl Madison Function Winter Elastic Digital Serino PU with Fleece ridehansker roeckl
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!

Beskrivelse

Ryttere vil se bra ut på hesteryggen - også på vinterstid. Dette er grunnen til at Roeckl har fylt denne modellen med varmende Micro Bemberg fôring, som holder hendene varme selv på kalde dager. Materialer av høy kvalitet, god prosesskvalitet og Roeckls eksklusive COMFORT CUT, gir både en komfortabel passform og overlegen slitestyrke. Oversiden er laget av elastisk spandex materiale. Håndflaten er utstyrt med mønstret PU syntetisk lær som både er slitesterkt og elastisk. Dette gir rytteren et utmerket tøylegrep og god taktilitet. Den nye festelåsen er et skikkelig blikkfang. Materialet som brukes i håndflaten er trukket helt opp til over håndleddet og festes med en borrelås. Spesielt flotte: med en metallapplikasjon av den karakteristiske Roeckl logoen.


Teknisk beskrivelse:


Oversiden: 92% polyamid, 6% elastan, 2% polyester med polyuretan overflate. Håndflate:100% polyester med polyuretan overflate. Fôring:100% polyester. Maskinvaskes ved 30 ° Celsius (86 ° Fahrenheit).


Produkt-ID: 31654

Les Omtaler:

Roeckl Madison Function Winter Elastic Digital Serino PU with Fleece ridehansker