Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå
-20%

Roeckl Wales vinterhansker

Produkt-ID: 308899

kr 735,20
kr 919,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Wales vinterhansker
Beskrivelse

Beskrivelse

SPECIAL PROMOTION


Urban utendørs er trenden vi følger. Den myke ridehansken WALES ser ut som en moderne, urban lærhanske, men det er den ikke! Hansken er laget av SUPREMA, ROECKL's eksklusive kunstlær. Det både ser og føles ut som ekte skinn, og er umulig å skille fra Nappa-lær i høy kvalitet. Samtidig er det mykt, svært elastisk og ekstremt pustende. Takket være fôret GORE WINDSTOPPER, er funksjonelle WALES helt vindtett. I tillegg er den isolert med varme PrimaLoft Gold-isolasjon. Den strikkede mansjetten holder varmen inni hansken, og passer godt rundt håndleddet.


Teknisk beskrivelse:


Skall: SUPREMA av ROECKL.
Håndflate: Suprema av Roeckl.
Detaljer: CARELESS CLOSURE, strikket mansjett, GORE WINDSTOPPER-fôr, PrimaLoft gold-isolasjon.
Størrelser: 6,5 - 10,5.


Vaskeanvisning:


Praktisk: De supermyke hanskene kan vaskes i maskin på 30 °C.


Gjennomsnittlig vurdering
2.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Ikke gode nok!
1 Likes

Jeg kjøpte 2 par hansker av disse. På det ene paret falt merkeknappen av før de i det hele tatt ble tatt i bruk. Hanskene mine har jeg brukt en håndfull ganger nå som det var kaldt og de holder ikke på varmen i det hele tatt og kjennes heller ikke vindtette ut. De er også noe klumpete å ri med, ikke fornøyd. Anbefales ikke!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.