Kjøp Roeckl Westerland Primaloft hansker | horze.no

Westerland Primaloft hansker

kr 521,10
kr 579,00
Pris inkl. MVA
Slutter om 4 Dager
Grøn Roeckl Westerland Primaloft hansker roeckl
Black/Pink Roeckl Westerland Primaloft hansker roeckl
Roeckl Westerland Primaloft hansker
Roeckl Westerland Primaloft hansker
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Westerland Primaloft hansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Den moderne Westerlandhansken lyser opp med litt farger i det mørke vinterhalvåret. Likevel er det en varm, myk og lett vinterhanske som ikke har inngått noen kompromisser når det kommer til komfort, passform og design. Hansken har et lag med PrimaLoft® Gold Insulation som er av høy kvalitet, og holder hendene varme på lange rideturer eller lange treningsøkter i ridehallen. Den Münchenbaserte hanskebedriften har valgt microfiber av høy kvalitet på hanskene. De flotte detajene, som kurvede sømmer og kontrastfarge på glidelåsen, fanger oppmerksomheten. Håndflaten er laget av DURADERO, et robust og komfortabelt syntetisk semsket materiale som er både slitesterkt og elastisk. I tillegg har den et lag med silikongrep, som gir rytteren et godt tak på tøylene og god følsomhet gjennom hanskene.Praktisk: ROECKLs standard tøyleforsterkning. Den kunstferdige strikken på mansjetten sikrer en svært god passform, og glidelåsen gjør dem enklere å ta på. Hansken kan selvfølgelig vaskes på 30 grader. Du får dem i fargekombinasjonene svart, svart og rosa, rosa og grønn, og grønn og blå.


Teknisk beskrivelse:


Ytre material:Jmax MicrofiberMaterial på håndflaten: DURADERO WRTillegg:PrimaLoft® Gold Isolasjon, Micro Bemberg fôr, glidelås, SILIKONGREPØverst på hånden: 100% polyester. Håndflate: 60%, polyamid, 40% polyuretan belegg. Innside: 100% polyester.


Produkt-ID: 31551

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre