Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå
-30%

Roeckl Westlock hansker

Produkt-ID: 301610

kr 594,30
kr 849,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Westlock hansker
Beskrivelse

Beskrivelse

På kalde, våte dager er en hanske som fungerer perfekt et must. ROECKL SPORT presenterer WESTLOCK, en tynn, myk og fremfor alt vanntett hanske som oppfyller selv de høyeste krav. Systemet er basert på en spesiell lamineringsprosess: Det vanntette, pustende OutDry membranet er laminert direkte på innsiden av det ytre laget. Yttermaterialet og membranen smelter sammen til ett enkelt lag. Resultat: En ekstremt myk, tynn vind- og vanntett hanske som i tillegg har eksepsjonelle pusteegenskaper.Fordelen: Vannet preller direkte av på yttersiden, slik at - i motsetning til de vanlige systemene - det ikke kan trekke inn mellom ytterlaget og membranet. Det beskytter også materialet fra å vri seg når du holder tøylene.I korthet: ROECKL SPORT har valgt softshell på overhånden. Takket være laget med silikongrep, håndflaten laget DURADERO - som er like komfortabelt som det er slitesterkt - får du den følsomheten og sensitiviteten som du trenger når du holder tøylene. Neoprenmansjennen med trekk-på-stropp og borrelåsfeste på håndflaten sikrer at hansken sitter godt rundt håndleddet, og beskytter det sensitive pulsområdet under håndleddet. Videre er pekefingeren og tommelen TOUCHSCREEN KOMPITABLE. Fanger oppmerksomheten: den sølvfargede ROECKL-logoen på pekefingeren.


Teknisk beskrivelse:


Overhånden: 3-lags nylon NFT softshell.Håndflate: Duradero wr.Egenskaper: OutDry, silikongrep, touchscreen kompitabel, enkel lukking, fôr.Størrelser: 6,5 - 10,5.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.