FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

LeMieux Euro sprangsjabrak

Produkt-ID: 313507

kr 939,00
(Pris inkl. MVA)
LeMieux Euro sprangsjabrak
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
LeMieux Euro sprangsjabrak
kr 939,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
LeMieux Euro sprangsjabrak
Beskrivelse

Beskrivelse

Den nye EuroJump-serien markerer et spennende samarbeid med Scott Brash, verdens beste sprangrytter. Denne sjabraken er utviklet for å passe moderne sprangsaler helt perfekt. Blåst opp mot ryggen for å hindre at den fanger rytterens bein. Ny supermykt bambusfôr som absorberer og kontrollerer svetten under salen, er vakker, komfortabel og trygg. Et nytt lineært vatterinsmønster gjøres komplett av en semsket ytre finish av høy kvalitet og flettekant. Bredere gjordfester med tre innlemmede stropper gir flere muligheter for gjorden.


Gjennomsnittlig vurdering
3.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Helt ok, men ikke wow
0 Likes

Jeg ble skuffet over at det grønne i det hele tatt ikke er så petroleumsgrønt / blågrønt som det ser ut til å være på bildet. Den er mer skoggrønn. Ellers ok produkt.

Størrelse: Normal
Teppe veldig bra designet
1 Likes

Helt unkempt, ideell for hester med godt topp (men ikke for nedsunket turnering). Festene er festet til sadelringene og ikke til stroppene, noe som gjør matten mye bedre. Godt gjennomtenkt, pen og solid.

Størrelse: Normal
Lemieux Eurojump hvit med grå dekor
0 Likes

Jeg bestilte dette dekselet, men fikk det uten grå rør. I samråd med Horze ble forsiden sendt tilbake, men hadde ikke noe svar. Vent nå til pengene er tilbakebetalt. ;-(

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.