Kjøp LeMieux sjabrak med saueskinn, halvt fôret | horze.no

sjabrak med saueskinn, halvt fôret

kr 1.614,15
kr 1.899,00
Pris inkl. MVA
Slutter om 5 Dager
Off-white/White LeMieux sjabrak med saueskinn, halvt fôret lemieux
LeMieux sjabrak med saueskinn, halvt fôret
LeMieux sjabrak med saueskinn, halvt fôret
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 7 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
LeMieux sjabrak med saueskinn, halvt fôret
Beskrivelse

Beskrivelse

Vakker, lett bomullssjabrak med luksuriøs lett og tett merinoull. Mindre klumpete enn tradisjonelle sprangsjabraker. Designet til fremoverlente sprangsaler med en fasong som minimerer sjansen for opphoping av varme og trykk. Det nye svanehalsdesignet & D-ring stroppene passer til det meste. Tåre-signaturen i gjordområdet polstrer & beskytter toppen av gjorden, og hindrer at den sklir, lager flekker og slitasje. Denne serien er laget for å passe de fleste close contact-salene, som dem fra Devercoux, Butet, Antares, Equipe, Albion, Jeffries, Barnsby, Bates, Pessoa, Wintec, Jaguar og mange flere.


Produkt-ID: 311973

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre