JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Siccaro FlexPad Horse, svat

Produkt-ID: 321688

kr 1.799,00
(Pris inkl. MVA)
Siccaro FlexPad Horse, svat
Velg størrelse Størrelsestabell
Siccaro FlexPad Horse, svat
kr 1.799,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Siccaro FlexPad Horse, svat
Beskrivelse

Beskrivelse

Siccaro FlexPad er en justerbar sal-pad. FlexPad Horse bruker en ny og innovativ 3D-netting i bikakestruktur som gir et uovertruffent nivå av støtabsorbering, luftgjennomstrømning, stabilitet og komfort for deg og din hest. Det er en lett sjabrak med anti-skli, som kan brukes til alle formål, og den har et unikt dempesystem som gir hesten din og deg selv støtte der dere trenger det mest. Den har 4 unike lommer hvor du kan sette inn eller fjerne små puter med sjokkabsorberende 3D-netting for å støtte og stabilisere din sal. Den hule nettingen gjør at svetting reduseres og at hestens hår ikke blir avrevet på grunn av bevegelse. Den har løkker som du kan feste til salen, og borrelåsfester som sikrer enkelt feste rundt gjordstroppene.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.