FIRE SALE! Opp til 80% på alle produkter fra Horze & B Vertigo! *
Spar nå

Bucas Optima fasongsydd gjord

Produkt-ID: 300472

kr 580,30
kr 829,00
(Pris inkl. MVA)
Bucas Optima fasongsydd gjord
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Bucas Optima fasongsydd gjord
kr 580,30
kr 829,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Bucas Optima fasongsydd gjord
Beskrivelse

Beskrivelse

Den nye serien med gjorder fra Bucas med Optima fasong dekker alle disipliner, Connect gjord og Connect Dressurgjord. De er designet til å fordele trykket jevnt rundt hesten mage.Den er også forsterket slik at den beskytter hestens mage når den hopper. Bucatexfôret gjør at gjorden ikke sklir eller gnager, utsiden er ventilert og enkel å rengjøre. Kommer i svart og brun.


Teknisk beskrivelse:


Størrelser: 90cm/36" - 155cm/62".


Gjennomsnittlig vurdering
4.1
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

omkrets
0 Likes

Vi har hatt dette beltet i nesten et år nå. I løpet av første halvdel av året begynte gjorden "sprukket" armhulen split, ble dette løst ved å sette bånd på air condition. Ellers har beltet vært helt verdt prisen, fordi hesten synes ondskapen er hyggelig.

Størrelse: Normal
Lielingsgurt!
0 Likes

Flott belte med flott materiale! Jeg er virkelig spent. ville kjøpe den igjen med en gang

Størrelse: Normal
Perfekt!
0 Likes

Beste gjorden eg har hatt på lenge! Ingen gnag og satt som støpt, salen lå mer stødog med denne og hesten var mer fornøyd! Skulle ønske den fantes i kortere enn 100cm så jeg kunne kjøpt en til dressursal også! God flate og gode strikk.

Størrelse: Normal
Bildekompatibel
0 Likes

Jeg har nettopp mottatt stroppen min som virkelig stemmer overens med bildene den er vakker og deretter Neoprene-fôret toppen

Utmerket belte
0 Likes

Jeg bestilte et optima belte til en hest som ikke tåler rustning. Overraskende fungerer beltet som en mini-rustning, og beskytter magen fra akkurat det rette stedet. Selv for normal bruk er beltet bra, jeg vil tro at salen vil holde godt selv om det er et slikt problem. Sterke elastisiteter, har ikke strukket seg på bare to år. I stedet har kantene på beltet begynt å flasse litt, og nå har jeg et nytt. Med Kurakel er det syntetiske beltet lett å vaske, men overflaten er så perforert på utsiden og forblir litt skitten selv etter maskinvask.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.