Kjøp mer, spar mer! Spar opp til 20% på hele din bestilling! *
Bruk koden: SAVEMORE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Scharf Freedom feltrittgjord

Produkt-ID: 329367

kr 3.790,00
(Pris inkl. MVA)
Scharf Freedom feltrittgjord
Velg størrelse Størrelsestabell
Scharf Freedom feltrittgjord
kr 3.790,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 6 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Scharf Freedom feltrittgjord
kr 3.790,00
Pharma lærsåpe, 450 ml
kr 143,20 kr 179,00
Scharf Freedom feltrittgjord

Beskrivelse

Det eksklusive og patenterte designet på SCHARF Freedom gjorden er laget slik at hver del av den jobber med en spesifikk brystmuskel, uten å forstyrre funksjonen til de andre musklene.
Gjorden fungerer uavhengig av høyre og venstre intercostalmusklel, uavhengig av brystmuskelen, øker og minsker der det er plass, og går opp og ned ettersom musklene forandrer form. Elastikken tillater bevegelsen i intercostalmuskelen, den hindrer ikke utvidelsen av brystkassen, og utvider seg uten motstand.
Gjorden har maksimal luftsirkulasjon. SCHARF Freedom gjord har kontaktflater i segmenter som gjør at luft kan sirkulere og dermed unngå svette.
Takket være den anatomiske formen blir det ikke noe trykk, kun optimal plass til brystbeinet og albuen. Gjorden kan brukes på sensitive hester. Rustfrie, rullende stålspenner gjør at den er enkel å bruke, og det elastiske materialet med rullespenner sikrer høy komfort.
SCHARF Freedom gjord er unik, og det revolusjonerende konseptet gjør at dette er den første gjorden på markedet som jobber intramuskulært. Den ekstreme evnen til å utvide seg er så tydelig at du kan brette gjorden sammen slik at den er lettere å transportere uten at den tar for mye plass. SCHARF Freedom gjord er patentert og produsert i Europa, med materialer i høy kvalitet, i tråd med standarder til det europeiske samfunn. Dette produktet fokuserer på livskvaliteten til hesten, og produktets kvalitet gjør at du har en gjord du kan bruke i mange år.
Salen holder seg riktig på plass på hesten, mens hesten har optimal frihet.
100% mykt, glatt lær. Gjorden rengjøres med lærprodukter.
Freedom gjorden er den eneste gjorden med integrert struktur med høy motstandskraft. Produsert med polymerfiber som ikke omformes. Materialet fungerer som en innvendig struktur uten riper og skrap, noe som gjør den så sterk at det er så og si umulig å ødelegge det. Det sterke syntetiske fiberet (750 kilo krafmotstand i dressur og islandshest-modeller, og 1500 kilo kraftmotstand i sprang, feltritt og westernmodeller) går fra den ene enden til den andre, og er dekt med premium lær for optimal eleganse og kvalitet. Materialet er av vår siste generasjon, brukt i sporter med ekstrem kraft (klatring, marinefortøyning, luftsport o.l.), det er godkjent av European Security Norms og har sertifikat etter kraftinspeksjon.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (0)

Gjennomsnittlig vurdering

Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.