« Tilbake / Hest / Beinbeskyttelse / Bakbeinsbelegg og stryksokker

Kentucky Horsewear Air X Moonboots

1.890,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Beste Pris
Beste Pris
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ 19 % ekstra rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUN-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1200 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 22.07.2024.
Farge: Brown
Brown Kentucky Horsewear Air X Moonboots
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Moonboots Air X er laget av et sterkt skall i TPU med flere ventilasjonshull og en større triangel med mesh for ventilasjon. Den innvendige delen av belegget er forsterket med et ekstra lag TPU for å motstå høy slitasje når bakbeina beveger seg. Der hvor hesten komprimerer leddet har Kentucky lagt til myke, naturlige gummistykker for å unngå friksjon. De doble elastiske borrelåslukkingene er svært enkle å bruke, og lett å justere til dine behov. Moonboots Air X er i følge FEI-reglene godkjent for bruk i internasjonale sprangklasser, bortsett fra på unghester. Stoff og materiale Beleggene er laget med Kentuckys svært pustende og velkjente 3D Spacer-innside, noe som også brukes i andre belegg og dekken. De har et robust utvendig skall laget av lett, men samtidig sterk TPU. Den elastiske lukkingen med ekstra høy kvalitet gir maksimalt feste rundt hestebeina slik at belegget ikke vrir seg eller sklir ned. Form og størrelse Takket være det anatomisk formede designet passer belegget fint rundt hestens bein for å gi maksimal komfort og beskyttelse. Dette gjør at hesten får maksimal bevegelsesfrihet og kan hoppe bedre.

Egenskaper:

  • Sterkt skall i TPU med flere ventilasjonshull for optimal ventilasjon og nedkjøling
  • Laget med forbedret utskjæring for maksimal bevegelsesfrihet
  • Svært pustende innside i 3D Spacer for mer komfort og pusteegenskaper
  • Dobbel, elastisk lukking
  • Godkjent av FEI

Vaskeanvisning:

Beleggene kan maskinvaskes på 30° (ikke tørketrommel). Vi anbefaler alltid å bruke vaskepose for å unngå riper forårsaket av vaskemaskinen. Du kan lett bruke vår belegg-rens, spesielt utviklet for TPU-belegg, for å gi beleggene en siste glans slik at de ser ut som nye.

Produkt-ID: 342507

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: