FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track kombibandasjer

Produkt-ID: 18235

kr 619,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track kombibandasjer
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track kombibandasjer
kr 619,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track kombibandasjer
Beskrivelse

Beskrivelse

Bandasjene er perfekt til bruk under ridning. Du kan ri og trene hesten din med bandasjene, slik at du optimaliserer Back on Track-effekten. Dette fordi hesten produserer mer varme som reflekteres tilbake når de trener, enn når de står stille inne i boksen sin. Bandasjene må ha direkte hudkontakt uten lag imellom. De bør ikke brukes om natten eller som stallbandasjer, ettersom det er en risiko for at de settes på for stramt og hindrer blodsirkulasjonen.Kombibandasjen er laget av to deler, en del med vår keramiske tekstil og en elastisk del i enden av bandasjen. I tillegg til alle de vanlige fordelene fra Back on Track, gir kombibandasjen beskyttelse til hester som har lett for å treffe bakbeina med frambeina.Bandasjene selges i par.


Teknisk beskrivelse:


Materialet er produsert i Kina, og inneholder 100% polypropylen (med keramisk pulver).Størrelse: Polstrende del 1,55 m + elastisk del 1,65 m x 13 cm.


Vaskeanvisning:


Vaskes på maks 40 grader på et mildt vaskeprogram.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Tilbake u spor bandasjer
0 Likes

Jeg brukte bandasjene til måren min som hadde en skade, og benet sliter fortsatt med hevelse i lymfe og ledd. Så er det bare å gå en tur eller en lett salong. Stor effekt. Takk

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.