FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-50%

Horze Chicago Fleece Bandasjer

Produkt-ID: 18217

kr 99,50
kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Leveringsklar
Horze Chicago Fleece Bandasjer
kr 99,50
kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Chicago Fleece Bandasjer
kr 99,50
kr 199,00
Horze Chicago dressursjabrak
kr 149,40 kr 249,00
Horze Chicago Fleece Bandasjer
Beskrivelse

Beskrivelse

Gode verdigpriset bandasjeunderlag i fleece kommer i sesongens naturlige farger.


Hvis du er på utkikk etter et sett bandasjer i fine, rustikke farger til en super pris, trenger du ikke å se lenger enn til Horze Spirit Fleece Bandasjer i sesongens seneste nyanser. Disse myke bandasjene vil holde ut vanlig trening når vanlige bandasjer er det du trenger. Med Horze Spirit kolleksjonen finnes det produkter for alle typer ridning som du kan forestille deg. Horze Spirit Fleece Bandasjer vil støtte og beskytte under ridetimene og at det er enkle og ta vare på, med vide borrelåser vil holde hestens bein glade.


Egenskaper:


  • Myke, verdigpriset, fleecebandasjer
  • Sett av 4 i en polyesterpose
  • Borrelås
  • Nyeste motefarger

Teknisk beskrivelse:


Materiale: 100% Polyester.Lengde: 3m. Bredde: 10cm.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 40° C. Skal ikke i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

OK for prisen, men noen få ting du bør vurdere avhengig av preferanse.
0 Likes

Jeg har hatt millioner av poloer først og fremst, alle størrelser og fasonger. Jeg må si at dette ikke er så bra av kvalitet, men for prisen er det kanskje OK. De er virkelig veldig tynne og små, mer som størrelsen som ville fungere for en ponni, men de er lange nok til å passe en hest. Jeg har en varmblod på 17,2 hånden med store ben, og de kan ta opp hele beinet hvis jeg pakker ham riktig, men det tynne materialet har en tendens til å ikke være liggende på kantene noen ganger, så du må pakke forsiktig. Hvis du foretrekker et mer strømlinjeformet utseende med polosene dine, vil du sannsynligvis like disse. Jeg kuttet også litt av borrelåsen fordi den er for lang, ikke sikker på hvorfor så mange selskaper har innpakning der borrelåsen ikke ender opp med å stemme overens, men det er ikke så viktig.

Grunnbelegg billig
0 Likes

Etikettene passet ikke, og etter den første vasken begynte maskene å løsne. Jeg ville ikke kjøpe igjen.

Rimlig!
1 Likes

Jeg syns at dem er helt fine og greie å ha på treninger. Det er supert å få litt mere farger på hesten nå for tiden. Jeg annbefaler virkelig disse! Rimlig pris, slitesterk og nydelige farger som passer alle slags heste farger og fasonger.

Bandasjer
0 Likes

Myk fleece, behagelig følelse for hesten. Borrelåsen fester seg ganske raskt. Kan se når borrelåsen kommer helt av. Jeg har disse i nesten daglig bruk.

poloband
0 Likes

band mindre bredt enn de fleste andre, veldig gjennomsnittlig kvalitet, vi forstår at prisen på mer fargen på nettstedet ikke er tro mot virkeligheten for "kaffe" som er mørkere

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.