« Tilbake / Hest / Beinbeskyttelse / Bandasjer

LeMieux LeMieux Loire Satin polobandasjer

699,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Vi feirer med deg - 21 år med Horze!
Spar 21% på merkevaren Horze &
Få 11% rabatt på nesten alle andre merker

+Hver 21. bestilling er gratis!
Kopier kode: B-DAY
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Hver 21. bestilling vinner - maksimalt refusjonsbeløp er 2000 kr. Differanser vil ikke bli utbetalt. Alle kjøp i Horze-appen eller nettbutikken er med i konkurransen. Kundeservice vil kontakte vinnerne etter kampanjens slutt 28.04.2024. Premiene kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot kontanter eller andre premier.
Farge: Fig
Fig LeMieux Loire Satin polobandasjer
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Den perfekte matchen for å gjøre Loire-kolleksjonen komplett. Disse nydelige polobandasjene i fleece har luksuriøse detaljer på enden i sateng, samt at de er dekorert med LeMieux-motivet i metall. Laget av fleece i høyeste kvalitet for å unngå nupper. Disse treningsbandasjene kan brukes for seg selv, eller med LeMieux bandasjeunderlag for ekstra beskyttelse.

Vaskeanvisning:

Maskinvaskes på lave temperaturer (fortrinnsvis 30 grader). Vi anbefaler å vaske i vaskepose. Vasketablett/kapsel kan brukes. Lufttørk på god avstand fra varmekilder. Skal ikke tørketromles.

Produkt-ID: 338080

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: