Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Back On track Polo Wraps

Produkt-ID: 18509

kr 549,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back On track Polo Wraps
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back On track Polo Wraps
Beskrivelse

Beskrivelse

These durable polo Wraps are made of state-of-the-art fabric, which is infused with ceramic powder. The ceramic reflects the horse’s natural body warmth and creates a soothing, infrared thermal warmth. Warmth therapy is a well-recognized method used to relieve and heal injured muscles, joints, and tendons. When wrapping your horse’s legs with these Polo Wraps, the unique fabric creates a gentle warmth, which reduces swelling and inflammation and keeps the horse’s legs tight. The wraps contain more elastic than traditional wraps so they contour to the leg better, provide excellent support, and don’t shift or rub. These polo Wraps are designed for use during exercise. They should not be used overnight or as a standing bandage as there is a risk they are fastened too tight and hinder blood flow.Not for use on pregnant mares.


Features:


  • Infused with ceramic powder
  • Creates an infrared thermal warmth
  • Reduces swelling and inflammation
  • Contour to the leg better
  • Excellent support
  • Designed for use during exercise
  • Not for use on pregnant mares

Technical description:


Sold in Pairs.Lengths: 9' (standard) (280 cm) or 12' (320 cm).


Washing instructions:


Machine washable up to 86°F/ hot.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Elsker disse Polo Wraps!
0 Likes

Jeg har akkurat et par av disse, og de er helt fantastiske. De er fleece på utsiden og et glatt stoff på innsiden, så det får ikke hoppen til å svette. Jeg har 9'-polosene og bruker dem på bakbena på den store varmblodsdelen min, og de passer perfekt - selv om jeg har en tendens til å foretrekke et elegant utseende.

Flott produkt!
0 Likes

Da min Off Track Thoroughbred begynte å trene for Eventing, hadde vi en overdreven utvidelse av senene da vi beveget oss opp i høyden på langrennskurset. Jeg kjøpte disse og pakket inn bena hans, noe som hjalp med hevelsen. Etter en uke med hvilestilling var det greit å gå tilbake i jobb etter en streng returplan. De hjalp veldig med de grunnleggende vindpuffene også. Jeg bruker Quickwraps når vi reiser, siden de er veldig enkle å ta på og ta av

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.