Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Finntack Pro No Bow bandasjeunderlag (55x40cm)

Produkt-ID: 18505

kr 149,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro No Bow bandasjeunderlag (55x40cm)
Beskrivelse

Beskrivelse

Skrukkefri bandasjeplater for forbein. Forhindrer gnissing. Myk fleece ytterst. Selges parvis.


Teknisk beskrivelse:


No Bow Bandasjeplater (55x40cm).


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

0 Likes

De gode har vært, men det burde være andre farger :) og riktig pris for produktet.

Stor kvalitet til en god pris
0 Likes

Kjøpte disse bare for å ha en ekstra på hånden, da de er den mest økonomiske ingen bueinnpakningen jeg har funnet. Var ikke sikker på hva du kan forvente så langt som kvalitet, men de pakker i tillegg til noe annet navnemerke uten bue og holder virkelig godt opp til daglig bruk. Kjøper 3 sett til i løpet av de andre hestene mine. Jeg skulle ønske de hadde laget flere størrelser, siden 15in wrap er litt stort for forbena på 15,2 TB og andre 12in wrap horze-selger av dette merket er for lite. Bortsett fra det har jeg null klager. Jeg bruker 15in-innpakningene på både min raffinerte 15,2 TB og den store utbenede 16,3 TB-en (bygget mer som en WB).

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.