Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Veredus Dry Fast Dry underlag, bakbein

Produkt-ID: 18504

kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Veredus Dry Fast Dry underlag, bakbein
Velg størrelse Størrelsestabell
Veredus Dry Fast Dry underlag, bakbein
kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Veredus Dry Fast Dry underlag, bakbein
Beskrivelse

Beskrivelse

UTSKIFTBART BANDASJEUNDERLAG I DFD®, BAKBEIN Dry Fast Dry® utskiftbart bandasjeunderlag, festes med borrelås. DFD® er en spesiell høyabsorberende tekstil som kan fjerne fuktighet bedre enn noen andre naturlige eller syntetiske fibre. Fuktigheten som produseres av kroppen tas raskt opp av DFD®, og fjernes fra huden, som forblir tørr.. Selges parvis.


Gjennomsnittlig vurdering
2.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig dårlig grep
0 Likes

Dessverre gjorde jeg et absolutt dårlig kjøp her. Disse dokumentene sitter dårlig på benet, glir hele tiden, og du kan bandasje veldig vanskelig fordi de glir bort igjen og igjen. Dessverre ingen borrelås eller lignende, som fikser dem når du bandager og for "små" enn at du kan legge dem til å holde på. Kvaliteten er ellers fin, men behandlingen er ikke gjennomtenkt.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.