Equine Fusion Active joggesko

2.590,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 2 )
200,- rabatt på din bestilling
Kopier kode: HZ-AUTUMN
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 10.10.2022. Ikke gyldig for merkene Bucas, LeMieux, Muck Boot & Christ.
Farge: Svart
Svart Equine Fusion Active joggesko
Størrelsestabell
Leveranse
Leveringsklar. Varen er på lager for deg
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Active joggesko består av en kjeglelukkende mekanisme, og et hældesign som sikrer ubegrenset, naturlig bevegelse for hælen. Polstring foran på skoen for komfort. Selges i par, med en glatt innside i skoen, og en smart låsemekanisme på utsiden.
Active joggesko har den velkjente All Terrain-sålen med et unikt design som gir utmerket grep, med en optimal overrulling, super demping og stabilitet. Testene vi gjorde på Sveriges landbruksundiversitet viser at All Terrain-sålen reduserer den maksimale vekten på hoven i landefasen/nedslagsfasen. Oppsummering av testen.
Den fleksible og elastiske joggeskoen gjør at hoven kan synke ned i gummisålen, noe som gir hoven full kontakt med bakken slik at den får naturlig blodsirkulasjon og beholder hovfunksjonene.
Den største fordelen med Active joggesko er de bemerkelsesverdige brede bruksområdene: rehabilitering, terrengridning og sprang.


Egenskaper:


  • Selges i par

Produkt-ID: 330605

Les Omtaler:

Farge: