Kjøp mer, spar mer! Spar opp til 20% på hele din bestilling! *
Bruk koden: SAVEMORE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Equine Fusion Ultra joggesko

Produkt-ID: 313461

kr 1.999,00
(Pris inkl. MVA)
Equine Fusion Ultra joggesko
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Equine Fusion Ultra joggesko
kr 1.999,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Equine Fusion Ultra joggesko
kr 1.999,00
Equine Fusion dempende såler
kr 189,00
Equine Fusion Ultra joggesko

Beskrivelse

Sålen på Ultra er laget av en forbedret gummiblanding som kombinerer maksimum slitestyrke med mykheten som kreves for å tillate hovens naturlige fleksibilitet og sjokkabsorbering.
Ultra har økt stabilitet for hovveggen og bedre sjokkabsorbering på harde underlag. Dette er oppnådd ved å øke tykkelsen på den faste gummien (1,25 mm) for å forbedre den dempende effekten, mens høyden på kanten rundt sålen er redusert. Slik holdes tykkelsen på sålen lik.
Ultras sålemønster gir skoen mer fleksibilitet i midten av sålen for maksimalt stråletrykk, økt balanse og forbedret overrulling. Sålen er designet for å unngå at jord og gjørme fester seg. Ultra kommer i rød/svart og i svart/svart og størrelsen 10-15.


Teknisk beskrivelse:


Selges parvis.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (1)

Gjennomsnittlig vurdering

5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!