Kjøp F.R.A. Cavallo BFB boots | horze.no

F.R.A. Cavallo BFB boots

kr 3.590,00
Pris inkl. MVA
Svart F.R.A. Cavallo BFB boots cavallohorseriderfr
F.R.A. Cavallo BFB boots
F.R.A. Cavallo BFB boots
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
F.R.A. Cavallo BFB boots
Beskrivelse

Beskrivelse

Hvis du har en hest med store hover tilbyr Cavallo perfekte boots for beskyttelse av hoven: BFB boots! Laget med samme holdbarhet og kvalitet som du kan forvente av Cavallo. Denne gangen for store hover. Øverste delen av BFB er av kraftig industriell standard, med 1680 denier nylon. Bootsene er myke og skumpolstret rundt koden for å sikre best mulig komfort til din hest. Reflekterende logoer gir ekstra sikkerhet, og bootsene er smidige og fleksible. Bootsene er enkle å ta på, tilpasser seg den individuelle hoven og kodeområdet, og den forblir på. Hver boot passer både høyre- og venstrebenet, og de kan også brukes på bakhovene. Big Foot Boot (BFB) har alle egenskapene vår vanlige Cavalloboots har.


Egenskaper:


  • Sold in pairs

Teknisk beskrivelse:


Størrelse 8 passer en hov som måler 166 - 173 mm.
Størrelse 10 passer enhov som måler 182 - 189 mm.
Høvene må trimmes senest to uker før måling.


Produkt-ID: 314918

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre