Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Horze Smooth dressurgjord

Produkt-ID: 14613

kr 679,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Smooth dressurgjord
Beskrivelse

Beskrivelse

En stilig dressurgjord i høy kvalitet med konturert passform så den sitter perfekt.


Attraktiv, komfortabel dressurgjord som er et mestervek laget av lekkert, mykt lær. Denne gjorden er laget med tanke på hestens komfort. Den er anatomisk formet for optimal passform. Elastisk i begge ender med D-ringer gjør det enkelt å feste hjelpetøyler. Ekstravagant polstring forbedrer stabilitet og komfort. Rullespenner i rustfritt stål gir problemfri justering med ekstra vattering bak spennene som hjelper hesten i å hindre gnag. Intrikat, dekorativ søm fremmer det smidige læret og gir et lekkert utseende. Denne er spesielt komfortabel, i tillegg til attraktiv og slitesterk. En attraktiv Z-logo på venstre side gjør utseendet komplett.


Egenskaper:


  • Komfortabel, konturert dressurgjord
  • Spenner i rustfritt stål; sølv på sort gjord og gylden på brun gjord
  • Lekkert vattert med luksuriøst lær, endene er rullet
  • Elastikk i begge ender gir en jevn fordeling av trykk
  • Z-logo på venstre side
  • Myke flapper under spennene og lærhemp nær spennene
  • Solide rullespenner for enkelt feste
  • Ekstra polstring bak spennene slik at det beskytter hesten mot gnag

Teknisk beskrivelse:


100% høykvalitets lær.


Vaskeanvisning:


Etter hver ridetur, fukt en ren svamp og rengjør nøye. Vask for å fjerne svette og skitt.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

1 Likes

Jeg bestilte denne omkretsen i 18 tommer til ponnien min, og jeg er utrolig imponert! Det er veldig vanskelig å finne 18 tommers firths og spesielt i skinn. Å finne en som er kvaliteten var kjempebra! Takk for et fantastisk produkt !!

stor
1 Likes

Veldig fin stropp, fleksibel, riktig størrelse og en rask levering, det hadde gått 2 måneder at jeg lette etter et produkt som matchet meg, kunne jeg ikke finne bedre. Jeg kan ikke vite om det passer i tide, men for alt annet jeg anbefaler.

Rimelig, NICE dressuromkrets
0 Likes

Jeg bestilte denne omkretsen fordi jeg trengte en lengre omkrets enn den jeg hadde, og den var overkommelig. Jeg ble ganske imponert da omkretsen ankom. Den er stilig og min følsomme hest virker veldig behagelig i den. Læret er og maskinvaren er av ypperlig kvalitet. Så langt holder det bra. Det eneste jeg skulle ønske var annerledes er at det hadde litt mer polstring, men for prisen klager jeg ikke!

0 Likes

God gjord, gnager ikke. Mykt og godt lær. Fine detaljer og god kvalitet.

Fin omkrets
0 Likes

Selv om dette kan bruke litt mer polstring, er det en veldig fin omkrets for prisen. Jeg tror ikke den trenger den superbølgede kontursiden, og for å være ærlig, er jeg ikke en gang sikker på formålet. Den ene bølgesiden, får jeg, men trippelbølgen, nei. Er det bare for utseende? Elsker den dobbelte elastikken og spennen i sentrum.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.