Spar 120 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: XMAS
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze Silver Cord dressursjabrak

Produkt-ID: 17073

kr 389,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Silver Cord dressursjabrak
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Silver Cord dressursjabrak
kr 389,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Kjøp dem sammen
Horze Silver Cord dressursjabrak
kr 389,00
Horze Nest Kombibandasjer
kr 229,00
Horze Silver Cord dressursjabrak
Beskrivelse

Beskrivelse

En sølvtråd gir en spesiell touch til denne klassiske dressursjabraken.


Et lekkert diamantmønster i vatteringen, ergonomiske form og upåklagelig tanke på detaljer skiller denne dressursjabraken fra resten. Denne sjabraken oppfører seg som beskyttelse mellom salen og hestens rygg. Den er naturlig myk med pustende bomullsfôr som transporterer vekk fuktighet fra hesten rygg for kjølig komfort Den konturerte sjabraken følger hestens naturlige form og eliminerer gnag og friksjon og gir ekstra plass rundt manken for bedre komfort. Et sølvbroderi av en krone finnes i nedre hjørne sammen med matchende sølvtråd rundt kanten gir denne sjabraken et stilig, definert utseende. Hesten din vil misunnes i stallen med denne attraktive sjabraken på! Den vil se lekker ut med ditt navn eller initialer brodert på!


Egenskaper:


  • Eksepsjonell dressurform og passform gir bedre komfort
  • Ergonomisk formet
  • Forsterket nylonstropp
  • Ekstra plass rundt manken
  • Støtdempende bomullsfôr med fyll av høy tetthet
  • Krone av sølvbroderi
  • Sølvtråd rundt kanten

Teknisk beskrivelse:


Ytterlag: 100% bomull.Fyll: skum og polyfyll.bomullsfôret.


Vaskeanvisning:


Maskinvask, varmt vann, legg flat til tørk.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Det perfekte teppet!
17 Likes

Nydelig teppe, veldig elegant og spesielt veldig solid! Brukt veldig regelmessig og derfor ofte maskinvasket, blir dette teppet ikke gammelt! Etter mer enn ett års bruk er det som nytt! Litt mer, velcrosene til passering av stropp og sanglons som tillater en enda enklere bruk.

6 Likes

Blekner ikke, falmer ikke. Bestått testen av både tid og arbeid. stilig

Superfin sjabrak med nydelige detaljer!
3 Likes

Denne sjabraken er kjempefin, jeg er veldig glad i den og buker den hver gang jeg er på stevne. Det jeg liker ekstra godt med den er detaljene i sølv, som står ufattelig fint til den hvite fargen. Den har god kvalitet, og har holdt lenge uten at noen tråder eller liknende har røket. Den kan bli litt liten da den vaskes, men så lenge du drar godt i den da den fremdeles er våt er det null problem! Anbefales av meg på det aller sterkeste!!

Veldig fancy !! Vis kvalitet!
3 Likes

Så jeg har i lang tid vært på utkikk etter en fin marineblå dressur show pad for min grå. Jeg har en navy dressurfrakk og hvitt ser så vasket ut på en grå. Jeg så denne puten, og tenkte at den ville være perfekt passform. Den har stor visning og selv jevn rygg. Det er en flott lengde, og jeg elsker borrelåser med borrelås, de gir perfekt justering. Kronen og pipingen er akkurat nok til å gi det smarte utseendet uten å gå over toppen. Jeg har brukt den på fire arrangementer nå, og den har holdt seg godt etter de to første vaskene. Rørføringen har begynt å fuzzes opp, men har ikke blitt angret eller utrullet. God pute til en god pris. Jeg ville kjøpt igjen!

Umiddelbart og elegant teppe
3 Likes

I to år bruker jeg dette vakre teppet, elegant og solid, som alltid er en sensasjon! Brukt veldig regelmessig, i klimatiske forhold ikke alltid gunstig, og følgelig ofte vasket med maskinen, eldes ikke dette teppet! For ikke å snakke om bekvemmeligheten med borrelåsstropper og omkretser som tillater enda enklere bruk.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.