FIRE SALE! Opp til 80% på alle produkter fra Horze & B Vertigo! *
Spar nå

Weatherbeeta Elite dressursjabrak

Produkt-ID: 314977

kr 549,00
(Pris inkl. MVA)
Weatherbeeta Elite dressursjabrak
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Weatherbeeta Elite dressursjabrak
kr 549,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Weatherbeeta Elite dressursjabrak
Beskrivelse

Beskrivelse

Myk og slitesterk semsket utside med fukttransporterende fôr som holder hesten sval, tørr og komfortabel. Pustende netting langs ryggraden for ekstra lufting. Klistrende silikon for å redusere at salen sklir. PVC-dekket gjordstykke gir ekstra holdbarhet. Kan vaskes i maskin.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fin pute, .... men
0 Likes

Veldig fin, tykk sadelpute. Passer imidlertid ikke i det hele tatt med salen min (dressursadel Passier). Omkretsstroppene og omkretsstroppen er i veldig forskjellige posisjoner. Så dessverre tilbake igjen.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.