Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.! *
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen
-15%

Weatherbeeta Merion dressursjabrak for høy manke

Produkt-ID: 314985

kr 629,30
kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Weatherbeeta Merion dressursjabrak for høy manke
Velg størrelse Størrelsestabell
Weatherbeeta Merion dressursjabrak for høy manke
kr 629,30
kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Weatherbeeta Merion dressursjabrak for høy manke
Beskrivelse

Beskrivelse

Myk, holdbar utside i vattert polybomull, med høykvalitets, pustende merinofôr som trekker vekk fukt fra hestens rygg, og utjevner ujevnt saltrykk. PVC-dekket gjordstykke gir ekstra holdbarhet.


Gjennomsnittlig vurdering
2.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Mindre enn 2 cm ullhøyde
0 Likes

Hvis du må velge mellom de billige Weatherbeeta og de mer kjente kvalitetsmerkene, bør du velge et merkevare i dette tilfellet. Ullen er ikke spesielt høy, men sømmene under er alt tykkere og kantigere. Jeg er opptatt av at hesten min vil skade mer enn den føler lettelse. Skiltet avslører også: 40% Merinofôr. Og: Laget i Kina. Denne informasjonen mangler helt i produktbeskrivelsen. Dermed savner sadelputen litt sitt formål for meg. 2 stjerner, for i motsetning til andre kopier har den den praktiske D-ring-borrelåsen.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.