« Tilbake / Rytter / Rideklær til dame / Skjorter og topper / Skjorter

Dublin Kylee II Kortermet skjorte for kvinner

Pris inkl. MVA ekskl. Fragt


12 % ekstra rabatt her eller 16 % i appen!

Last ned nå

Kopier kode: FORYOU
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 24.06.2024.
Farge: DB/AB
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

En super, pustende, kortermet, allsidig topp laget av elastisk jerseystoff med solbeskyttelse faktor 50+ og et perforert ytterstoff.

En flott pustende kortermet allsidig topp laget av bi-stretch jerseystoff med solbeskyttelsesfaktor 50+ og en ferskenfarget ytre. Med Comfort Dry-teknologi som vil fungere for deg uansett vær, og gir fuktighetskontroll for komfort hele dagen. Sidepaneler i mesh, under ermene og bærestykke bak. Det ferskenfargede ytterstoffet fjerner skitt, høy og hestehår for å holde deg smart. En stående krage med halv glidelåsluke, i semi-tilpasset stil for å gi en komfortabel passform.

Egenskaper:

  • Bi-stretch jerseystoff Allsidig topp som gir solbeskyttelsesfaktor 50+ Pustende Comfort Dry-teknologi som gir fuktighetskontroll for komfort hele dagen Mesh-sidepaneler, under ermene og bakstykke for ekstra ventilasjon. for å holde deg stilig. Stående krage med halv glidelåslomme Halvmontert stil

Teknisk beskrivelse:

92% polyester / 8% elastan

Produkt-ID: 335598

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: