« Tilbake / Hest / Saler, gjorder og stigbøyler / Gjorder

Kentucky Horsewear Stud Special gjord med saueskinn

3.390,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Beste Pris
Beste Pris
Spar opptil 50% på vår- og sommerartikler
+ EXTRA 17% rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9% rabatt på andre merker
Kopier kode: SUMMER-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.07.2024.
Farge: Brown
Brown Kentucky Horsewear Stud Special gjord med saueskinn
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

I tillegg til den brede beskyttelsesplaten er denne gjorden anatomisk formet, noe som gir komfort og sikkerhet når du hopper, samtidig som du minimerer risikoen for skader fra skoene og brodder. Særlig formet for å følge hestens naturlige bevegelser, da det gir god frihet for skuldre og albuer. Kunstig lær og saueskinn er enkelt å vedlikeholde da de er laget for å tåle vaskemaskin på 30° (ikke tørketrommel). Gjorden kommer med et PVC-område som gir et originalt og annerledes utseende. Den kommer med en innside i beskyttende EVA, strikk på begge sider slik at du får jevnt trykk, samt tre D-ringer for å feste skoleringsverktøy, og en spenne for å feste bryststykket til gjorden. Strikken er sterk og holder seg fast, da de er tredoble. Gjorden er laget av kunstig saueskinn og lær. Det kunstige saueskinnet gir utmerket polstring mot sensitiv hud. Takket være borrelåsen på andre siden av saueskinnet kan den lett tas av og byttes. Det kunstige læret tar ikke til seg skitt, svette og vann og er derfor mer holdbart. I tillegg skifter det ikke farge, eller blir ødelagt så lett.

Egenskaper:

  • PVC og "basketballdesign", EVA-beskyttende innside, sterke tredoble strikker, saueskinn på innsiden festet med sterke borrelåsfester

Produkt-ID: 332535

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: