FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Chukka brun lærgrime

Produkt-ID: 311545

kr 1.049,00
(Pris inkl. MVA)
Chukka brun lærgrime
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Chukka brun lærgrime
kr 1.049,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Chukka brun lærgrime
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne grimen er laget i vårt fineste, myke lær med vakre håndsømmer. Den har en krok på hakereimen, doble festespenner og alle spennene er i messing.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

VELDIG vakker skinn grime av høy kvalitet
0 Likes

Læret er veldig høy kvalitet og behandlet samvittighetsfullt. Av fordel er den varierte muligheten for å gjøre grimmen nærmere eller lenger, slik at den også kan "vokse sammen". Fargene på "innpakning / brodering" er også uten feil og veldig intens i fargen (ingen blekemiddel osv.). Likevel er denne grime noe veldig spesielt for meg og blir ikke brukt daglig, men laget bare ved spesielle anledninger. Hvor robust det er i den daglige bruken kan jeg dessverre ikke si.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.