FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Finntack lærgrime i amerikansk kvalitetslær med justerbar kinnstropp

Produkt-ID: 22135

kr 749,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack lærgrime i amerikansk kvalitetslær med justerbar kinnstropp
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Finntack lærgrime i amerikansk kvalitetslær med justerbar kinnstropp
kr 749,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Pharma lærsåpe, 450 ml
kr 159,00
Finntack lærgrime i amerikansk kvalitetslær med justerbar kinnstropp
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne flotte, vellagde grima med triple sømmer er et godt valg.


En tradisjonell lærgrime som ser utmerket ut på hester i alle størrelser og former. Den klassiske grimen med trippelsøm er et vanlig, klassisk tilskudd i alle staller, og til alle hester.


Egenskaper:


  • Stilig trippel søm
  • Justerbar hakestropp
  • Doble spenner i nakken
  • Rund kjevereim
  • Hakeklips
  • Solide messingdetaljer

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Åpne spennene og tørk rent med en fuktig svamp. Ikke fukt med vann eller rensende kjemikalier som ikke er beregnet på lær. Pleiemidler til lær kan også brukes for å vedlikeholde hodelaget og dermed øke holdbarheten til læret.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Vakker, klassisk grime i skinn i veldig god kvalitet
0 Likes

Virkelig fin grime i tung kvalitet, som jeg allerede har noen år nå og som fremdeles er veldig myk og ser bra ut på hver hest! Bruk den bare til fotoseanser, da den helt sikkert har båret 15 hester. Dette er mitt favoritthylster fra den store samlingen min.

Størrelse: Normal
2 Likes

Jeg synes denne grime veldig sterk og veldig fleksibel, jeg kjøpte den for lenge siden og etter et fettblås er den som ny! Jeg anbefaler det virkelig for alle fordi det er: 1. Veldig estetisk, 2. Veldig fleksibelt og 3. Veldig motstandsdyktig Den eneste ulempen er at det er litt dyrt for meg. Her håper jeg at min mening har tjent deg noen få ting, farvel.

Størrelse: Liten
Pia
0 Likes

Jeg elsker denne grima her! Sitter perfekt på hesten min og grimen er også utrolig fin! Kanskje litt dyr, men da må man jo huske på at det er en lærgrime som er utrolig slitesterk. Anbefaler denne lærgrima til de som leter etter en sterk og fin grime! :)

Størrelse: Liten
Denne har alt !
0 Likes

Har flere slike, og de er bare fantastiske, god kvalitet, gode justerings muligheter og blir bare finere jo mer den blir brukt! Det eneste minuset jeg kommer på er at Horze ikke har navneplater til denne ;) Alle mine hester skal få denne grimen!

Størrelse: Liten
semi
0 Likes

Prisen er bra for skinnhengere. Nå vet jeg ikke om det var spesielt holdbart, men det måtte tross alt tåle. Bra, men ikke supergod.

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.