Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!*
Spar nå

Finntack lærgrime i amerikansk kvalitetslær med justerbar kinnstropp

Produkt-ID: 22135

kr 749,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack lærgrime i amerikansk kvalitetslær med justerbar kinnstropp
Velg størrelse Størrelsestabell
Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Pharma lærsåpe, 450 ml
kr 159,00
Finntack lærgrime i amerikansk kvalitetslær med justerbar kinnstropp
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne flotte, vellagde grima med triple sømmer er et godt valg.


En tradisjonell lærgrime som ser utmerket ut på hester i alle størrelser og former. Den klassiske grimen med trippelsøm er et vanlig, klassisk tilskudd i alle staller, og til alle hester.


Egenskaper:


  • Stilig trippel søm
  • Justerbar hakestropp
  • Doble spenner i nakken
  • Rund kjevereim
  • Hakeklips
  • Solide messingdetaljer

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Åpne spennene og tørk rent med en fuktig svamp. Ikke fukt med vann eller rensende kjemikalier som ikke er beregnet på lær. Pleiemidler til lær kan også brukes for å vedlikeholde hodelaget og dermed øke holdbarheten til læret.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Schön
0 Likes

Das halfter hat eine gute bearbeitung, gutes Desing und wirklich gute Qualität. Nur das Problem ist das es doch mit der Zeit ohne Lederpflegemittel störisch wird.

Denne har alt !
0 Likes

Har flere slike, og de er bare fantastiske, god kvalitet, gode justerings muligheter og blir bare finere jo mer den blir brukt! Det eneste minuset jeg kommer på er at Horze ikke har navneplater til denne ;) Alle mine hester skal få denne grimen!

Pia
0 Likes

Jeg elsker denne grima her! Sitter perfekt på hesten min og grimen er også utrolig fin! Kanskje litt dyr, men da må man jo huske på at det er en lærgrime som er utrolig slitesterk. Anbefaler denne lærgrima til de som leter etter en sterk og fin grime! :)

Wunderschönes, klassisches Lederhalfter in sehr guter Qualität
0 Likes

Richtig schönes Halfter in schwerer Qualität, das ich jetzt schon einige Jahre habe und das immer noch sehr weich ist und einfach an jedem Pferd toll aussieht! Benutze es nur für Fotoshootings, da haben es bestimmt schon 15 Pferde getragen. Aus meiner großen Sammlung ist das mein Lieblingshalfter.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.