Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver! *
Spar nå

Horze Diamond grime

Produkt-ID: 22175

kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze Diamond grime
kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Diamond grime
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne solide nylongrima inneholder et snev av bling.


Tilfør litt bling i hverdagen til din hest med denne strass-belagte nylongrimen. Raden med krystaller dekorer kinnet og over nesa. Sterke sølfvargede spenner er perfekte for et stilig utseende.


Egenskaper:


  • Dekorasjon med imiterte diamanter
  • Holdbar grime som er justerbar rundt mulen og over nakken
  • Hurtiglukking ved kinnet

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Skylles i kaldt vann. Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

SUPER !!!
7 Likes

Da jeg åpnet pakken ble jeg hyggelig overrasket! Grime er bare deilig! Og da jeg prøvde på hesten min igjen var jeg overbevist om at det ikke var forgjeves at jeg bestilte den !!! Det ser veldig fint ut!

FLASHY HALTER
2 Likes

Jeg elsker denne grime. Den er veldig prangende og er god kvalitet. Du ville aldri vite at jeg ikke betalte over en hudred dollar for det!

2 Likes

Jeg anbefaler! det kombinerer styrke og eleganse! Riktig størrelse og veldig forsiktig finish. Verdi for pengene veldig riktig. Når min blir ødelagt vil jeg anbefale det samme.

Klasse !!!!
2 Likes

Nydelig grime! Hesten var glad da han la den på. Fint materiale, fantastisk stil, og viktigst holdbart og mykt. Elsket det!

Love It
1 Likes

I really love this halter. I really do. It is so smart and the diamante's are so pretty on it! Make my mare look incredible at shows (not that she already is ;)). So well priced! I am so scared though that the sparkles will fall off though, wish they were more embedded. Love it though!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.